Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Масажирайте тази точка 2 минути! Прочетете как това ще подобри здравето ви /ВИДЕО/

Китайската медицина е истински извор на много добри древни практики за подобряване на здравето

tai-chong-foot2
Според китайската култура и медицина на краката ни има много важни точки, които са свързани с различни части и органи на тялото. Когато тези точки са стимулирани и масажирани, те могат да донесат облекчение и да подобрят здравословното ни състояние.

Tai Chong е една от основните точки, които се намират на краката, между палеца и втория пръст на крака, където кожата на големия пръст на крака и на следващия пръст се свързва.

Масажът на тази точка помага при лечение на главоболие, намаляване на нивата на стрес, нервно напрежение, болка в кръста, високо кръвно налягане, облекчаване на менструални болки, болки в крайниците, тревожност и безсъние. Нещо повече, това ще ви помогне да се регулирате и подобрите работата на черния дроб.

Древни китайски текстове казват, че този масаж е от полза за проблеми с храносмилането, генитални болки, главоболие, гангрена, язви, проблеми с очите и раздразнителност.

Учените доказват, масажирането на тази точка дава много добри резултати при пациенти с депресия. Освен това, проучванията показват, че тази точка може да понижи кръвното налягане и плазмените нива на ендотелин-1 при хипертония.

Как става масажирането на тази точка?

Сложете внимателно пръста си в пространството между първия и втория пръст на крака до върха на ставата. Tai Chong се намира в лекия спад преди да усетите костта.

След като намерите това място, натиснете и масажирайте в продължение на 2-3 секунди и направете пауза за 5 секунди. Нека този масаж не продължи повече от две минути. Изчакайте поне час и повторете действието. Във видеото е показано в каква посока трябва да движите пръста, докато масажирате.

Не забравяйте да движите пръста си в обратна на часовниковата стрелка посока, докато работите над тази точка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *