Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

РЕСПИХЕЛП / RESPIHELP

Съдържа кордицепс, екстракт от гроздови семена, инозин, инулин-фибри, лиофилизиран пчелен мед

Предназначение

респихелп
Респихелп подобрява състоянието на дихателната система

РЕСПИХЕЛП е продукт от групата на хранителните добавки с доказан благоприятен ефект върху дихателната система и имунитета. Успешно действащ компонент в програми за детоксикация. Препоръчва се при отслабване на организма в резултат на натрупани токсини от различен характер – въздействие на работна или околна среда, тютюнопушене и пр.

Добавката РЕСПИХЕЛП дължи действието си на изцяло природни средства, които действат в точно преценена пропорция и взаимно усилват оздравителните си възможности. Продължителният прием подобрява белодробните функции.

Кордицепс е тибетска гъба, която насърчава регенерацията на белодробните клетки. Екстрактът от кордицепс подобрява кръвоснабдяването на белия дроб и вентилацията. Оптимизира продукцията на мелатонин в организма, което подчертава антиоксидантния ефект на РЕСПИХЕЛП. Активира механизмите, осигуряващи своевременно освобождаване на клетки и тъкани от токсични компоненти.

Компонентата от пчелен мед успокоява лигавиците на дихателните органи, подпомага освобождаването от секрети и подобрява дишането. Действа противовъзпалително.

Гроздовият екстракт внася в организма активно действащи флавоноиди, които подобряват антиоксидантната защита на клетките и ускоряват изчистването и оздравителните процеси. Гроздовите семена и биоактивните съставки, получени от тях, блокират възпалителни и алергични реакции, причинени от външни дразнители.

Съставката инозин оптимизира тъканното дишане и насищането на клетките с кислород, създава условия за подобрена адаптация на организма към стрес и внезапни външни промени. Инулинът като пробиотик и компонент с характеристиката на разтворими фибри балансира усвояването на микроелементи и процесите на регенерация.

Продуктът е с антисептично и противовъзпалително действие.

Как се приема

РЕСПИХЕЛП се предлага под формата на дозирани сашета. Оптималното приложение е 1-2 сашета дневно, разтворени в по чаша хладка вода. Дозата от две сашета дневно не бива да се превишава.

Продуктът е подходящ за дългосрочна употреба, особено в профилактични програми за укрепване на дихателната система. Може да се приема в продължение на три месеца и след двуседмична почивка модулът да се повтори.

Възможни нежелани ефекти

Възможно е да се проявят реакции на свръхчувствителност към някоя от съставките. При това положение приемът се прекратява.

Кога НЕ БИВА да се употребява.

РЕСПИХЕЛП не се прилага при алергия към някоя от съставките.

Продуктът не се прилага при деца под 12-годишна възраст.

Не се препоръчва по време на бременност и кърмене.

Взаимодействия с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с негативни последици.

_

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за опаковка от 12 сашета

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *