Тя ще ви покаже как да премахнете паласките завинаги!

Мъчат ли ви паласките или т.нар. “любовни дръжки”? Всеки път вероятно погледът ви се забива точно в тази част на тялото, когато застанете пред огледалото… Ако сте от тези хора, имаме страхотно решение за вас! Фитнес-инструкторката Кайла Гагнън ще ви покаже как да се справите с мазнините. Грешно е да смятате, че ще се отървете от тях само и единствено със спорт.

Кайла Гагнън
Кайла Гагнън е успешна фитнес-инструкторка

1. Първото нещо, което трябва да направите, е да си създадете здравословни навици. Необходимо е да си набавяте полезните мазнини всеки ден. За целта консумирайте повече семена и авокадо.

2. Кажете “не” на захарта. Дневното ви меню трябва да включва повече плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни и чисти протеини, казва инструкторката пред „Huffington Post“. Това ще ускори загубата на тегло.

3.Поставяйте си малки цели, като например да изгорите 100 калории. Направете си списък с приятни занимания, които включват повече движение. Можете да танцувате, да се отдадете на някое хоби или да се поразходите с приятели.

4.“Карайте” колело във въздуха. Направете упражнението, което е показано на снимката. Според Гагнън това ще ви помогне много.

колело паласки
Ето така се кара колело във въздуха!

5. Това е супер ефективно упражнение! Първо легнете по корем, като постепенно оставете опората на пръстите на краката си. После поставете ръцете си с дланите надолу и се изтласкайте нагоре. Основното условие е гърбът, краката и тилът да са в една линия. Останете в това положение към 30 сек. С всеки следващ път увеличавайте постепенно времето.

планк
Много полезно упражнение

6. Страничният планк помага! Направете упражненията, посочени на снимката. Застанете в тази поза и направете по 10 повторения на всяка всяка страна. Гърбът ви трябва да е изправен, а дупето – затегнато.

страничен планк
Страничен планк – не го пропускайте

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *