Начало / Здравословен живот / Диети и отслабване / Тя ще ви покаже как да премахнете паласките завинаги!


Тя ще ви покаже как да премахнете паласките завинаги!

Мъчат ли ви паласките или т.нар. “любовни дръжки”? Всеки път вероятно погледът ви се забива точно в тази част на тялото, когато застанете пред огледалото… Ако сте от тези хора, имаме страхотно решение за вас! Фитнес-инструкторката Кайла Гагнън ще ви покаже как да се справите с мазнините. Грешно е да смятате, че ще се отървете от тях само и единствено със спорт.

Кайла Гагнън

Кайла Гагнън е успешна фитнес-инструкторка

1. Първото нещо, което трябва да направите, е да си създадете здравословни навици. Необходимо е да си набавяте полезните мазнини всеки ден. За целта консумирайте повече семена и авокадо.

2. Кажете “не” на захарта. Дневното ви меню трябва да включва повече плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни и чисти протеини, казва инструкторката пред “Huffington Post”. Това ще ускори загубата на тегло.

3.Поставяйте си малки цели, като например да изгорите 100 калории. Направете си списък с приятни занимания, които включват повече движение. Можете да танцувате, да се отдадете на някое хоби или да се поразходите с приятели.

4.“Карайте” колело във въздуха. Направете упражнението, което е показано на снимката. Според Гагнън това ще ви помогне много.

колело паласки

Ето така се кара колело във въздуха!

5. Това е супер ефективно упражнение! Първо легнете по корем, като постепенно оставете опората на пръстите на краката си. После поставете ръцете си с дланите надолу и се изтласкайте нагоре. Основното условие е гърбът, краката и тилът да са в една линия. Останете в това положение към 30 сек. С всеки следващ път увеличавайте постепенно времето.

планк

Много полезно упражнение

6. Страничният планк помага! Направете упражненията, посочени на снимката. Застанете в тази поза и направете по 10 повторения на всяка всяка страна. Гърбът ви трябва да е изправен, а дупето – затегнато.

страничен планк

Страничен планк – не го пропускайте

Оценете статията
Оценка от гласували

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

Избрано за теб