ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Неврохелт елиминира безсънието без да вреди на организма

Често хората с хронично безсъние започват да увеличават дозата на хапчета за сън

умора Много изследвания и още толкова анализи са показали, че това е грешен подход. Наскоро учените стигнаха до следния извод: за да се справите с безсънието заменете хапчетата за сън с хранителни добавки, или с плацебо. Последното може да се прилага на хора, които не лекуват сами своето безсъние. Това съобщава Medical News Today.

Намаляване дозата на лекарството, съчетано с плацебо може да намали количеството на консумираните хапчета за сън, което позволява по-дълго време да се употребяват хранителни добавки. Това води до по-добри и задоволителни резултати.

Защо Неврохелт? Защото Неврохелт е хранителна добавка, която се справя и с най-упоритото безсъние. Редовният прием на Неврохелт гарантира 8 часа непробуден и оздравителен сън.

Също така, при редовния прием на Неврохелт не съществува риск от странични ефекти (сънливост през деня, гадене, болки в мускулите). Неврохелт не води до пристрастяване, било то физическо или психическо.

Регулярният прием, естествените съставки, подходящото дозиране и липсата на странични ефекти правят Неврохелт най-подходящото средство за борба с безсънието.

Защо трябва да се лекува безсънието и защо е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да му се противодейства с натурални продукти, като хранителната добавка Неврохелт?

Безсънието е едно от най-честите нарушения на съня в цял ​​свят. От една четвърт до една трета от населението на света се оплаква от трудности със заспиването. Около 10% от тези хора страдат от хронично безсъние, и във връзка с това, те търсят медицинска помощ. Ново проучване на изследователи от Китай и Университета на Пенсилвания показа, че хората, които се нуждаят от повече от 14 минути, за да заспят, значително повишават риска от хипертония.

Безсънието води след себе си и други опасни заболявания, като стрес и невроза. Пак безсънието е виновно за болки, от които страда всеки трети работоспособен човек в света – болките в гърба.

Учени от университета в Хайфа са открили, че възрастните хора, които страдат от безсъние се оплакват от болки в гърба. И това е почти 1,5 пъти по-вероятно, отколкото хората без разстройство на съня. Болките в гърба от време на време се срещат в 60-80% от участниците в проучването. При 90% от случаите причината е неизвестна.

Изследователите са взели под внимание фактори като социално-икономически статус, начин на живот и други. Те стигнали до заключението, че безсънието увеличава риска от болки в гърба, но не и обратното. Това означава, че болките в гърба не причиняват безсъние. Очевидно, това нарушение на съня понижава прага на болката. Затова и хората, страдащи от безсъние, често изпитват болка.

Противодействието на безсънието с Неврохелт е препоръчително, ако искате да си спестите не само болките, но други бъдещи неразположения.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *