НЕВРОХЕЛТ – Дългоочаквана чудодейна гъба от Китай, вече в България

НЕВРОХЕЛТ е хранителната добавка, която съдържа гъбата Лъвска грива, възстановяваща нервната система.

 NeuroH_PhotoНЕВРОХЕЛТ

Стимулира мозъчните функции

при натоварване,

мозъчни инциденти и увреждания

Действието на гъбата Лъвска грива /Hericium Erinaceus/
е едно от най-вълнуващите открития в природната медицина през последните години. Учените са описали способността й да възстановява нервните тъкани след поражения. Тя съдържа молекули, познати като хериценони и еринацини, две съединения, които се смята, че стимулират растежния фактор на невроните (NGF). Липсата на NGF се счита за причината за някои неврологични проблеми като болестта на Алцхаймер и деменция. Ниското молекулярно тегло на този протеин в  Лъвската грива позволява, регенериращите съединения от тази гъба да преминават през кръвно-мозъчната бариера. Това им позволява да стимулират и възстановяват нервните клетки в самия мозък.

неврохелт
Лъвска грива

Изледванията на японски учени показват, че Лъвската грива е подходяща при:

  • Деменция
  • Инсулт
  • Болестта на Алцхаймер
  • Мускулна дистрофия
  • Сенилност
  • Болестта на Паркинсон
  • Други неврологични състояния

 

Лъвската грава /Hericium Erinaceus/

се използва в традиционната китайска медицина отдавна и се прилага още при стомашни проблеми, както и такива, причинени и от най-тежките болести. 

Хранителната добавка

НЕВРОХЕЛТ (ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК>)

е произведена в Чехия като „Еликсир за вечно ЗДРАВЕ” 

Освен Лъвска глава, в комплекса за още по-ефективно действие, са включени също 3 от най-добрите за здравето китайски гъби: Шийтаке (Shiitake), Рейши (Ganoderma lucidium), Копринка (Coprinus comatus).

Неврохелт е от първите продукти с лиофилизирани гъби под формата на капсули. Той е 100 % естествен гъбен продукт в природни капсули, с високо съдържание на активно вещество и без никакви примеси!

Изследвания на съставките на този продукт са публикувани в различни научни издания и част от тях могат да се намерят преведени на сайта www.lekuva.net

Само сега, първите 100 обадили се, могат да получат Неврохелт на уникалната цена от 39 лева с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Инвестицията в здравето е най-добрата инвестиция!

За поръчки: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79 или от ТУК

Одобрено от Министерство на здравеопазването на Чешката република

nevro-helt

Професор д-р Хироказу Кауагиши (Dr. Hirokazu Kawagishi) е японски професор и авторитет в целия свят, който прави дългогодишни изследвания и проучвания върху лечебните гъби. Той е всепризнат с откритията си в областта на лечебната гъба Лъвска глава (Hericium erinaceum) .  Доказва чрез редица изследвания , че гъбата има забележителна активност при стимулирането  на синтеза на растежния фактор на нервите (NGF) . Клиничните данни на професора показват , че след 6 месеца всекидневен прием на определено количество сух екстракт от гъбата Лъвска глава , се наблюдава изключително подобрение на симптомите на деменция при пациентите.

За поръчки: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79 или от ТУК

 

Оценете статията
Оценка 3.9 от 15 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.