Начало / Билките / С тази подправка можете да предотвратите инфаркт за 60 секунди

С тази подправка можете да предотвратите инфаркт за 60 секунди

Можете да предотвратите инфаркт с обикновена подправка

Ако имате подръка тази подправка, ще можете да спасите човешки живот само за 60 секунди, гарантира ни прочутият доктор Джон Кристофър.

Едно сензационно твърдение, че с една известна подправка, която се намира във всяка кухня, може да се предотврати смъртоносния инфаркт и то само за 60 секунди, нашумя през последните дни. То бе изказано от прочутия доктор Джон Кристофър и доказателствата в защита на тази теза наистина ще ви изумят. Тази изключително известна подправка е лютивият червен пипер, съобщава онлайн портала Здравно.бг.

Д-р Кристофър е доказал, че лютивият червен пипер е изключително полезен за дейността на сърцето ни и за цялата ни кръвоносна система. Затова не бива да се пренебрегва неговото действие и във всеки дом трябва да има от тази подправка, особено ако имате член на фамилията, който е предразположен към сърдечни проблеми или пристъпи.

infarkt

Можете да предотвратите инфаркт

Според този лечител, ако човек получи сърдечен удар, то заболяването може да бъде спряно в рамките на една минута ако му се даде чаша топла вода, в която е сложена чаена лъжичка лютив червен пипер. Тази смес трябва да му се даде в момента, в който болният дойде в съзнание.

В случай, че след претърпяният инфаркт болният не може да дойде в съзнание, изключително важно е да му сложите на езика няколко капки от екстракт от люти чушки. Ако в момента вие не разполагате с подобен екстракт, не се притеснявайте, можете да натъркате езика му с люта чушка.

Според д-р Джон Кристофър, благодарение на тази тайна всеки от нас би могъл да спаси човешки живот за една минута. Лютивият червен пипер само за броени секунди кара сърцето да възстанови постепенно своя нормален ход.

Споделете тази полезна информация и с вашите близки и приятели. Всеки един от нас може да спаси човешки живот, стига да бъде достатъчно информиран!

Оценете статията
Оценка 3.5 от 165 гласували
loading...

Избрано за теб


4 коментара

 1. Изключително важна информация. Не съм знаел, че едни обикновени лютиви чушлета имат такава голяма сила. В къщи без лютиво не оставяме, защото всички го употребяваме – някои в малки, някои в големи количества, но си похапваме редовно от него.

  Ще кажа и на мои познати за това нещо – определено е интересно. Просто човек трябва да запази хладнокръвие в такива моменти и да постъпи както трябва.

 2. dali 6te se setim v panikata, kakvo da napravim ,a ako se setim dano da deistva naistina

 3. ГОРАН III ГОРАНОВт

  Много интересно !!! Искам да добавя, че преди години бях чел за някакъв човек в Италия, който за учудване на всички ЛЕКУВАЛ РАК С ЛЮТИВ ЧЕРВЕН ПИПЕР ! Това ми прозвучава много ХИПОТЕТИЧНО, но с течение на времето разбрах, че човек не трябва да се ПРАВИ НА ФАНАТИК, като оня шоп дето викал: „А-А-А… ТАКОВО ЖИВОТНО НЕМА, ОТИ Я НЕ СУМ ГА ВИДЕЛ !“
  Ама, нали се казва, че АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА за това дали едно нещо е вярно или не е…ЗНАЕ САМО БОГ !
  ТА, ИЗЛИЗА, ЧЕ ТОЗИ ШОП СЕ ПРАВИ НА ПО-ГОЛЯМ ОТ бОГА, ЗАЩОТО ТОЙ ЗНАЕ АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА ЗА НЕЩАТА !?
  А ние, като мислещи хора, в този случай, само можем да кажем: „А ЗАЩО НЕ !?“, т.е. да допуснем това !
  НЯМАМЕ НИКАКВО ПРАВО ДА СЕ ПИШЕМ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ГОСПОД !

 4. Кайен – лют червен пипер.Някъде /в някоя страна/ го има на капсули.Чела съм за него в книгата на Хулда Кларк /тази, която препоръчва лечение с пелин, карамфил и орехова тинктура/.

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*