Изгонете главоболието с лампа от хималайска сол

Лампата от хималайска сол ще ви избави от безсънието и ще облекчи сънната апнея

лампа сол Лампите от хималайска сол естествено йонизират въздуха в помещението. Това означава, че те го пречистват и подобряват качеството му. Препоръчително е лампата да се постави близо до телевизор и компютърен монитор, но не и върху самите устройства. По този начин се намалява мощното електромагнитно поле, което те излъчват.

На какво се дължи полезното действие на осветителното тяло от хималайска сол? То е източник на отрицателни йони, които привличат и неутрализират действието на вредните положителни, носени от частици в замърсения въздух, от мухъл, от бактерии и алергени. Освен това отрицателните йони имат превантивно действие – те са пречка за свободните радикали, създаващи предпоставка за редица заболявания.

Пречистеният въздух увеличава притока на кислород към мозъка, което намалява главоболието и мигрената, тушира симптомите на астма, алергия, бронхит, синузит и други дихателни проблеми. Човек се чувства по-бодър и отпочинал. Епидермисът на кожата също се повлиява добре.

Допълнително лечебно действие имат и цветовете, излъчвани от солените кристали. Меката светлина на лампите създава спокойна, релаксираща и уютна атмосфера, което помага за баланса на физическа и психическа енергия.

Освен лампи, може да ползвате и свещници от хималайска сол. Ако имате лампа за аромати, може да сложите в маслото няколко кристалчета хималайска сол – това значително ще подобри не само въздуха в стаята, но и начина, по който се чувствате.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *