Как да сгъстим рядката коса

Който има рядка коса може да се пребори с този козметичен недостатък с помощта на билкова смес от 3 части листа от градинска ягода, 3 части семена от анасон, 3 части босилек, 4 части градински чай, 2 части липов цвят, 1 част кори от липа, 2 части листа от бял пелин и 2 части арника.Накиснете две чаени лъжички от сместа в 250 мл студена вода, кипнете, оставете да кисне десет минути и прецедете. Пие се всяка сутрин преди закуска по една винена чаша, евентуално и вечер преди лягане. За да има резултати от лечението, трябва да пиете чая в продължение на три седмици. Най-голям е ефектът ако лечението се проведе в ранна пролет.

Едновременно с вътрешното приемане на чая може да го прилагаре и външно. Използваните билки, които остават след прецеждането на чая, залейте с 1 литър вряща вода, изчакайте десет минути и отново прецедете. Получената течност втрийте енергично в корените на косата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Как да сгъстим рядката коса

  1. Боби каза:

    За въпросната отвара искам да попитам, ако се прилага като отвара за пиене няма ли някаква опасност да ни порастне окосмението навсякъде. Все пак искаме буин грива на само глвата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *