Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Съвети за здраве от фън шуй – част 5

Енергията в нашите домове много често е отражение на начина ни на живот и на състоянието на ума.

 Част 1, част 2, част 3, част 4

 

 Feng-Shui-HEALTH-5Здравословният дневен режим ще ни направи възприемчиви към силата на фън шуй.

В идеалния случай е добре да отделяме време всеки ден за медитация – или поне да избягаме от стреса. Често една кратка разходка, занимания с градинарство или просто седенето спокойно за няколко минути могат да ни помогнат да се отпуснем. Празничните дни и новите видове опитност ще повишат нивото на менталната ни енергия.

Как да овладеем ин енергията в тоалетните

Затваряйте вратите на свързаните с помещенията тоалетни и бани. За съжаление, сама по себе си, тази мярка е недостатъчна, за да се пребори с излъчваната от тях ин енергия. Най-сигурният начин да се справите с лошата енергия на тоалетната е като окачите в нея вятърно звънче с пет пръчки. А ако това не помогне, боядисайте отвътре вратата на тоалетната в червено. В случай, че яркият цвят ви притеснява, бялото е следващия много добър избор. Това ще създаде достатъчно ян енергия, която да унищожи лошата ци. Всички оттенъци на синьото не са добри за тоалетна. Червен или червено-кафяв килим или червени завеси също могат да създадат коригираща ян енергия в тоалетната. Разбира се, ситуацията си остава далеч от идеална, но това ще ви помогне да разсеете развалената енергия на тоалетната и да се предпазите от нейното натрупване и застояване.

Друг начин да внесете ян енергия в тоалетната е като я осветите ярко. Червената крушка дава отличен резултат, защото създава елемента на огъня, който изгаря негативно засегнатия от тоалетната елемент на метала. Не поставяйте в тоалетната цветя или растения. Те причиняват повече вреда, отколкото полза.

 

 

Пречистване на дома с аромати, според фън шуй

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Съвети за здраве от фън шуй – част 5

  1. Спасова каза:

    Някои хора имат доста големи тоалетни с баня и поставят там цветя, поради което се прави уточнението да не го правят.

  2. Цветарски каза:

    За първи път чувам за цветя в тоалетната. Те горките растения имат да се задушат, да не говорим, че в повечето български тоалетни няма естествена слънчева светлина, така че въобще няма никакъв шанс да виреят в такава среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *