Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако се появи кръв в изпражненията

Смесват се и се разбъркват внимателно цвят от невен, стръкове от жълт кантарион, стръкове от червено подъбиче, 40 грама стръкове от бял равнец, 80 грама салеп на прах. 2 равни супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама вряща вода. Вари се 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Приема се по 1 винена чаша 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 грама листа от градински чай, стръкове от жълт кантарион, 60 грама цвят от червен кантарион, по 50 грама плод от копър и плод от анасон, 40 грама корени от дилянка. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама кипяща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама стръкове от червен кантарион, стръкове от жълт кантарион и 70 грама стръкове от мента. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама кипяща вода. Вари се 5 минути на тих огън, кисне 5 минути и отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *