Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как се отслабва със сини сливи!

Сините сливи могат да се окажат отличен диетичен продукт, тъй като потискат апетита благодарение на високото съдържание на влакна в структурата си. Така поне твърдят учени от университета в Ливърпул.

Диетолозите обикновено препоръчват ограничено потребление на сушени плодове, отбелязват от medikforum.ru. Повечето от тях съдържат твърде много захар. Това ограничение обаче не бива да се отнася за сушените сини сливи. Структурата им е такава, че насищат задълго и по този начин е по-лесно да се контролира апетитът. Колкото по-дълго време човек не усеща глад, толкова по-успешно се справя с килограмите си.

сини сливи
Полезните сини сливи

Британските експерти все пак съветват онези, които искат да пробват новия начин на отслабване, на първо време да похапват само малки порции сливи. Това е предпазна мярка срещу възможни проблеми със стомаха. Постепенно дозите могат да се увеличават, защото трактът привиква към тази храна. Авторът на изследването Джо Харолд смята, че проблемите на храносмилането вследствие страст към сините сливи са всъщност доста преувеличени.
Други учени са на мнение, че уникалната способност на сушените сини сливи да потискат апетита е много по-съществена от наистина високото захарно съдържание. Полезни са по принцип и другите сушени плодове, особено стафидите – пак по същите причини.

Усещането за глад наистина е много съществен момент от успешното провеждане на всяка диета. Как да контролираш апетита? Именно в тази посока действат много от модерните продукти, с чиято помощ се провеждат програми за редукция на теглото. А свойството на сушените сини сливи да помагат за това същото си е дар от природата.

 

ВОДОРАСЛИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *