Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-ефективната детокс-диета чисти организма и сваля килограми

Правилното хранене е добре да се допълва с различни полезни напитки

 

detoks dieta

Подходящи са билкови чайове, отвари от шипка, сушени плодове от боровинки. Следната рецепта например се справя с недостига на сили: смес от жълт кантарион, листа коприва, къпини се запарват в термос за три часа и се пие като чай три пъти на ден след хранене. Още едно отлично средство е сокът от нар, желателно прясно изцеден. А джинджифиловият и малиновият чай са не само полезни, но и помагат за отслабване.

Утрото трябва да започне с изпита на гладно чаша вода с лъжичка мед или изцеден сок от лимон – така организмът се подготвя за приема на храна.

ДЕТОКС-ДИЕТА

През този сезон трябва да сме особено внимателни с диетите. Не трябва рязко да се ограничава организмът от храна и необходимите му витамини. По-верният начин е правилно подбраният режим на хранене и по-голямо количество вода.

Класическата детокс-диета предполага преход на системата „плодове -зеленчуци“. През първата половина на деня е разрешено да се употребяват неограничено плодове, а през втората половина -зеленчуци във всякакъв вид и форми: пресни, печени, приготвени на пара.

Предлагаме един вариант на детокс-диета с малки допълнения.

Изчистваща диета:

– на гладно преди закуска изпийте две чаши вода с изцеден сок от лимон; след половин час изяжте един плод (грейпфрут например), след това – порция неизчистен ориз или каша от просо с добавен зехтин, желателно студено пресован;

– за обяд и вечеря пригответе зеленчуци на пара и добавете зехтин и малко подправки;

– ако чувството на глад е непоносимо, можете да включите в менюто си 100 – 200 г бобови или месо от птица, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *