ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Първите хапчета за отслабване – с тения!!!

През по-голямата част от миналото се е смятало, че жената трябва да бьде ако не пълна, то поне приятно закръглена.

Още в първите десетилетия на XX век обаче на мода идва слабата фигура. Съвсем закономерно, много скоро се появяват и първите т.нар. диетични хапчета.

Амбицирани да отслабнат, колкото е възможно повече и по-бързо, стотици хиляди жени по света започват трескаво да ги поглъ­щат. Впоследствие се оказва, че заради вредните съставки в тях немалка част от тези таблетки причиняват проблеми със сърце­то, треска, слепота, увреждания на плода при бременност, дори смърт. Но това далеч не е всичко. Много от капсулите, популярни през 20-те и 30-те години, съдържат яйца от тения. Идеята е, че след като попаднат в организма, те ще се излюпят и ще започнат да поемат по-голямата част от онова, което е изяла гостоприемничката. Така тя ще може да си хапва колкото й душа иска, без да качи и грам.

В интерес на истината липсата на апетит може да бъде послед­ствие от наличието на тении в организма. Но това не прави кон­цепцията на въпросните капсули по-малко налудничава. За онези, които не са наясно, тениите са отвратително изглеждащи паразит­ни плоски червеи, които могат да достигнат до 15 метра дължина и да живеят години, снасяйки огромно количество яйца. Освен че абсорбират витамини и важни за организма хранителни съставки, е възможно да причинят подуване на корема, диария и анемия.

 

 

Момиче оздравя от рак на панкреаса с природни средства

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *