Момиче оздравя от рак на панкреаса с природни средства

То е било болно в напреднал стадий от рак на панкреаса, но оздравява с помощта на специална терапия с природни средства

Момиче оздравя от рак на панкреаса, в четвърти стадий на развитието му. Тя била според лекарите безнадежден случай. Те й давали още 3-6 месеца живот. Тя имала голям тумор, който не бил опериран. Момичето избрало да опита една природна терапия и нейният лекар започнал да я инструктира за съответната процедура. Този вид рак е един от най-смъртоносните.

рак на панкреаса
Момиче оздравя от рак на панкреаса с природни средства

Тя преминала на вегамска храна, като спряла месните, млечните, промишлено произведените и топлинно обработените храни. Тя започнала да прави първо очистителни клизми с кафе, което е по терапията на д-р Герсон, която включва детоксикация на организма с клизми от кафе и след това се преминава към лечение със сокове от зеленчуци и плодове. Редом с правенето на клизми по 2-3 пъти на ден тя пиела и сок от моркови и от други плодове или зеленчуци. Освен това е вземала и предписаните от доктора хранителни добавки по време на детоксикацията, сред които калиев йодид, хормони за щитовидната жлеза, витамин В3 и други. Така природната терапия за лечение на рак на панкреаса съвпада напълно с терапията на д-р Герсон, в която са включени сурови плодове и зеленчуци, сурови ядки, кълнове от семена и бобови растения. Ядките съдържат разнообразие от полезни вещества и особено витамин В17, съдържащ се главно в ядките на бадемите и кайсиевите костилки и в други растения като леща и повечето нерафинирани зърнени храни.

За да се стигне до трайни положителни резултати от терапията трябва да са съчетани всички тези полезни храни за даден вид рак или за друга болест, която се лекува. Количеството на соковете може да достигне до 2 литра на ден разпределен в няколко приема. Най-подходящия за такива заболявания е сокът от моркови и също така смесен моркови с друг зеленчук като спанак и други зеленолистни.

Момичето е трябвало да престоява на слънце повече време, за да натрупа витамин D. Провеждали са й процедури с водороден перхидрол, което представлява биоокисление и убива разни микроби.  Заедно с тези храни и процедури тя е вземала и сок и е яла от плодовете на Гравиола – тропическо растение, за което бе писано, че е 10 000 пъти по-силен убиец на рака от химиотерапията. Също и чай от листата му е влизал в диетата й – 18 листа в 7 чаши вода за деня. С такава природосъобразна терапия тя оздравяла от рак на панкреаса за година и половина. В сайтът denvernaturopathic.com е писано, че няма документиран пациент оздравял с Гравиола, но изглежда, че просто няма информация за това, a в сайтът sciensdaily.com пише, че такива случаи се прикриват, защото не е в интерес на фармацевтичните компании да се разпространява информация за успешно излекувани пациенти с евтини природни методи.

Оценете статията
Оценка 3.7 от 3 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Момиче оздравя от рак на панкреаса с природни средства

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.