ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Великият д-р Макс Герсон открива лечение на рак, фармацевтичните компании го крият!

Лечение на рак по метода на д-р Макс Герсон

 Д-р Макс Герсон е създал своята терапия за лечение на рак и други тежки болести преди около 80 години

Той е завършил медицина в Германия, а самият той е евреин по произход. По време на идването на власт на Хитлер, се е наложило да емигрира в САЩ, където пресъздава трудовете си, изгубени по време на преместването му. Неговата терапия за лечение на рак и други тежки и трудно лечими болести в основата си е строга вегетарианска диета, изцяло на растителна храна. Трудът му обаче не се зачита от правителството, защото фармацевтичните компании и медицинските институти за изследване на рака оказват натиск върху политиците и затова е забранена неговата терапия като не състоятелна.

лечение на рак д-р Марк Герсон
д-р Марк Герсон открива лечение на рак

Един от тези противници на д-р Марк Герсон е д-р Бари Касилет, говорител на онкологичното общество в САЩ. Той твърдял, че ракът не може да бъде излекуван от никоя диета. Това твърдят и много други лекари от тогава до днес. Така им е наредено да казват, че ракът не се лекува чрез диети. Доктор М. Дийн Бърк ги нарича мошеници, затова че крият истината за рака и не дават да се заяви пред обществото. Д-р Робърт С. Аткинс се противопоставя на тяхното изказване и сам заявил, че много хора са били излекувани от рак, но това е било пазено в тайна от институтите за ракови изследвания и фармацевтичните компании в последствие с методи, подобни на гестаповските. Те са държали обществото в заблуда и са печелели от това много пари. Десетки години светът е тънел в тъмнина по въпроса за лечението на рака, но един човек е намерил средство за решаването на проблема и да разпръсне тъмнината около този въпрос.

Д-р Макс Герсон е създал своята терапия против зловещия рак през 1928 г. след дълъг период на време в изследване и търсене на причината за появата и развитието на болестта. Той се стремял да разбере силата, която се съдържала в растенията. Изследвал е влиянието на растителната диета върху здравето на човека и стигнал до извода, че трябва да се промени начинът на хранене и да се премине към естествени храни без химична обработка и без рафиниране, каквито са брашното, захарта и олиото. Според него трябвало да се промени основно земеделието, начина на съхранение на храната и нейното преработване. Ако беше въведен методът на д-р Марк Герсон за лечение на рак и други болести, добив и преработка на храната, светът щеше да е по-добър и животът по-спокоен. Но това не се случи, защото фармацевтичните компании не искат да се знае как трябва да се хранят хората здравословно, за да не боледуват от рак, а това щеше да повлияе и за другите болести по същия начин, защото от продажбата на техните лекарства, те печелят милиарди долари за сметка на живота на болните. Затова има закони за лечението на болестите, защото, ако се излекуват с един евтин метод, то цялата им индустрия ще фалира.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *