БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Мъж се излекува сам от рак!

Кюстендилецът е имал на 3 места туморни образувания

Димитър Скендерски

 

България е на едно от първите места по онкологични заболявания. Това са над 300 000 души в различни терминални стадии. Оказва се обаче, че освен липсата на скринингови програми, няма и модерна техника и апаратура, която да “улови” рака в най-ранен стадий. Болните в големите градове успяват да се доберат до лекар и да получат някакво, не необходимото, а някакво лечение. В малките градове или в селата си умират, без да разберат даже, че са били болни от рак.

 

В последния месец се заговори за кюстендилеца Димитър Скендерски. В началото на миналата година човекът се разболял от рак, потърсил помощ в София, ходил от кабинет на кабинет, от лекар на лекар, и като не я намерил, се прибрал вкъщи. Случайно или не, но намерил в мазето си неползван електроуред, препрочел няколко пъти упътването му и решил, че именно този апарат ще го излекува. Направил си сам три дни поред процедури, както ги нарича самият той, и месец след това дошъл отново в София, в Онкологията, да му направят биопсия. За негова радост, намерили ракови клетки, но те били мъртви!

Димитър казва, че на 64 години вече живее втори живот. И че иска да помогне на хора в беда. “В България болните нямат пари за скъпите изследвания или лекарства. Затова не ходят на лекар, докато могат да живеят с болестта! Като ги заобръща, тогава търсят спасението. Защо българите са толкова болни?! Защото ядем остатъците от боклука на съседните ни държави. Може ли нищо българско да няма на пазара, един лук или картоф да го вкарваме от Турция или Полша? Е, как да сме здрави с такава нечистотия”, казва Димитър, запитан кое ни разболява.

“Колко живот ми остава, не знам, то никой не знае, но искам да помогна да повече хора да се изправят на крака. Ако не мога напълно да ги излекувам, поне да живеят поносим живот, без болка и страдание”, допълва кюстендилецът.

Дали наистина се е излекувал за три дни от туморните образувания, само той си знае. Но днес помага на други болни от рак, и то успешно. Пред къщата му спират коли отблизо и далеч. Както сам казва, Димитър им прави процедурите и ги праща при лекаря им да си направят биопсия. Така ще се разбере дали им е помогнал! Има и такива, които веднъж си тръгват, после отново идват!

 

Димитър Скендерски – лечител от Кюстендил – рак

0882728962

витамин B17
Витамин В17 вече е достъпен и у нас!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 44 до “Мъж се излекува сам от рак!

  1. ДИМИТЪР СКЕНДЕРСКИ каза:

    АКО ГОВОРИМЕ ЗА ИЗМАМА ТАЗИ АНИ Е НАИ ГОЛЯМАТА ..КОГАТО КУПУВАХ НЪЩАТА ТЯ СКРИ ОТ МЕН ЧЕ КЪЩАТА Е ИЗВЪН РЕГУЛАЦИЯ И ДЕ ФАКТО НЯМА ПОЧТИ НИКАКВА СТОИНОС…А ЗА ТОВА ЧЕ МЕН МЕ НАРИЧА ИЗМАМНИК ВЕРНО Е ИЗМАМИХ СМЪРТА И СЕГА СЕ РАДВАМ НА ДОБРО ЗДРАВЕ ..МОЯ МЕТОД СКЕНДЕРСКИ ЛЕКУВА БЕЗ ЛЕКАРСТВА И НЯМА НИКАКВИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ..А НА ТАЗИ АНИ ЩЕ И СЧУПЯ И ДВЕТЕ РЪЦЕ И ЩЕ СПРЕ ДА ПИШЕ ГЛУПОСТИ ПО МОИ АДРЕС..ГРОЗНА СТАРА МОМА … КАНЯ ВИ И ТУК НА МЯСТО ЩЕ ВИ ДЕМОНСТРИРАМ КАК ПРОТИЧА ЛЕЧЕНИЕТО …

    • Ana каза:

      Виновният обвинява, като не му харесва къщата защо не я напусне. Никой не е крил информация за документите.А и той редовно е минавал по пътя за с.Ръждавица и знае ммого добре местоположението на въпросната къща.

      • Анна каза:

        Радвам се, че не ме харесва, но вижте хора как заплашва.Аз му дадох достатъчно време да се изплати, а той сега ме заплашва, възнаграждава ме за търпението, което проявих.

        • ДИМИТЪР каза:

          Е ТАКА Е АЗ ИЗПЛАТИХ 70-% ОТ КЪЩАТА И 30-ПРОЦЕНТА Е ТВОЯ …ТАКА СЕ НАКАЗВАТ ИЗМАМНИЧКИТЕ …ДВА ПЪТИ ТЕ ВИКАХ ДА СИ ОПРАВИМЕ СМЕТКИТЕ И ДА ПРЕХВЪРЛИМЕ КЪЩАТА НО ТИ КАЗА ЧЕ НА ПЪЛНОМОЩНОТО ТИ Е ИЗТЕКЪЛ СРОКА …ИЗБАМНИЧКА ..ШИШКОВСКИ БОКЛУК…

  2. Анна Михайлова каза:

    Мисията „ЛЕЧИТЕЛ“ Д.Скендерски я обезличава, загрозява и излага по най-долнопробен и просташки начин.

  3. Анна Михайлова каза:

    Самообявил се“лечител“.
    Безкрупулен човек, в с.Шишковци се самонастани в наша наследствена къща след предварителен договор и до сега не я е изплатил. Там се разполага без документи за собственост и се рекламира най-нахално в интернет! Живее си безгрижно за сметка на отчаяни хора!

  4. Анна Михайлова каза:

    Здравейте хора, по повод рекламата която си прави Димитър Скендерски в Интернет и то точно във вашия сайт искам да ви пиша, че за този индивид самообявил се за лечител, не признава закони в нашата държава. Той се самонастани в къща в село Шишковци след предварителен договор за продажба и до сега живее там без документи за собственост. Успешно се рекламира в ИНТЕРНЕТ и „лекува“ събира всякакви болни и отчаяни хора. Явно се смята за недосегаем. Съветвали са ме много познати и приятели да го изгоня насила, но не съм предприела такива действия. До кога в нашата държава ще действат законите на по-силните и хората с протекции?

  5. Благой каза:

    Имах възможност а да отида на частна клиника доцента направо казва цифра четирицифрена сума за пет минути преглед взема 70 лв пълни кожудери пълни помияри отивам в друга клиника същата операция безплатна е какво е това също доценти половин час човека обеднява кое как ще стане също безкръвна

  6. Izmameni каза:

    Първо искам да попитам защо пишат такива гръмки статии без да проверят първо има ли излекувани или не. Оказа се че този господин го търсят и той бяга от село на село. Уж уреда беше един а сега вече ги продава на минимум 600лв до към 1200лв този е един алкохолик и лъжец!!! Всичко което ви казвам е истина днес бяхме при него 3 пъти се чухме преди да отидем че щял да даде уреда за десет дни а днес искаше да продаде нещо което дори не го показва за мининмум 600лв. Хората от Шишковци казват че е за Господари на ефира. Не се лъжете!!!!!

  7. Петков каза:

    Само не можах да разбера как „уред купен в Русия“ и „прочетох инструкциите за ползване“ пасва на „искам да го патентовам“, както пише в итервюто в Блиц…
    Как може да се патентова нещо, което вече е произведено другаде………..

  8. ДИМИТЪР СКЕНДЕРСКИ каза:

    ДОБРОНАМЕРЕНИ..ИЕКАТЕ ДА МЕ ДИСКРИДИТИРАТЕ…Е ТОВА Е ВАШЕ ПРАВО…НО ИСКАМ ДА КАЖА НА ХРИСТО ТОДОРОВ ДА ВЗЕМЕ 1000-ЛЕВА И ДА МИ ДОИДЕ НА ГОСТИ ЩЕ ВИДИ ПОДПИСА Д-Р ЯНКОВ ..НА ЕПИКРИЗАТА …КОИ СИ ТИ БЕ БОКЛУК ЧЕ Д-Р ЯНКОВ ЩЕ ТИ ДАва обяснения КОИ И КАК Е ЛЕКУВАЛ…БАЩА МИ КАЗВАШЕ КОИ КАКВО МИ МИСЛИ ДА ГО СТИГНЕ 3-ПЪТИ….АМИН ДАИ БОЖЕ ..ЖИВИ ВРАГОВЕ НЯМАМ ВСИЧКИ СА МЪРТВИ…

  9. dimitar каза:

    КОИТО НЕ МИ ВЯРВА УМИРА …ТОВА Е ИСТИНАТА ЗЛОБНИ БЪЛГАРИ ..ЕЛАТЕ И ЩЕ ВИ ПОКАЖА СНИМКИ ,ЕПИКРИЗИ НЯМА ПРОБЛЕМ….ВЛЕЗТЕ В ФЕИСА И ЩЕ ВИДИТЕ ДВА ТУМОРА ..Е НЯМА ГИ ВЕЧЕ ….В ИЗРАЕЛ ПЛАЩАТЕ ПО 80.000.00-ЕВРО И ГИ ВРЪЩАТ В КОВЧЕЗИ…Е ИЗБОРА Е ВАШ…ДОБРОНАМЕРЕНИ ….

  10. L каза:

    Тоя човек е за затвора. Лекувал рак-да бе! След като има претенции, нека излезе и каже как става, че хората да се лекуват сами. Тръгнал чак и да кълне-хахха. Същият, като оня в Австрия или Германия, който опищя света, че лекувал рак, но нямало да каже тайната си, защото не му давали пари. Преди няколко години беше на 90! Нали се сещате, че ако някой може да лекува рак, веднага ще вземе Нобелова награда за медицина!

  11. Христо Тодоров каза:

    Вчера около 22.30 ч. написах коментар, днес сутринта проверих, коментара го имашше. Сега в 17.25 ч. коментара го нямя. Може ли някой да каже кой го е премахнал?

  12. Христо Тодоров каза:

    „Нещо ме накара, сякаш ме викаше, да сляза в мазето. От 15 години не бях влизал там. Открих един уред, който навремето, преди много години, съм купувал от Русия. Качих го вкъщи, прочетох инструкцията му за работа, буквално хванах жиците и три дни се самолекувах с него. Тогава пак отидох при д-р Янков в болница “Св. София”. Той ми направи биопсия и от туморите нищо не се намери – имаше само мъртви клетки! Това мога да го докажа с документ. Сега съм здрав и нямам никакви проблеми“. Зарядно за акуулатори, то е за прав ток който не се се усеща. Намерих в интернет телефона на д-р Янков, каза че не познава такъв човек, вадете си сами изводи.

  13. От София каза:

    ИЗМАМНИК ЧИСТА ПРОБА!!! НЕГРАМОТЕН И АЛЧЕН!
    КАТО ИСКАШ ДА НЕ ТЕ НАПАДАТ, СТОЙ СИ МИРНО, НАЛИ УЖ СИ ИЗЛЕКУВАН?!?! НЯМА НУЖДА ОТ „ЛЕЧИТЕЛИ“ КАТО ТЕБ!
    ПРОКУРАТУРАТА СПИ ЛИ ТАМ? ДАНЪЧНИТЕ, ПОЛИЦИЯТА!!?
    ИЗВЕРГ, ДА СЕ ГАВРИ С МЪКАТА И СМЪРТТА НА ХОРАТА!!!

  14. ДИМИТАР каза:

    ХОРА НЕ СЕ ГНЕВЕТЕ..МАИ СЕ ДРАЗНИТЕ ЧЕ ОСТАНАХ ЖИВ..НЕ ВИ ПРАВИ ЧЕС ДА МЕ УБИЖДАТЕ,ПОЧТИ ГОДИНА ЛЕКУВАХ БЕЗ ПАРИ СУТРИН ОТ 8 ДО 8-ВЕЧЕРТА ЕДИН НЕ МИ БЛАГОДАРИ…СЕГА БЕЗПЛАТНО ЛЕКУВАМ СОЦИАЛНО СЛАБИ..УСПЕШНО ЛЕКУВАМ ТУМУРИ,ПРОСТАТА,И МНОГО ДРУГИ ЗАБОЛЯБАНИЯ НЕ МОГА ДА ВЪЗДЕИСТВАМ НА СЪРДЕЧНО СЪДОВАТА СИСТЕМА ..НАИ ДОБРЕ ГОВОРЕТЕ С МЕН БМЕСТО ДА МЕ ПРАВИТЕ ИЗМАМНИК…

  15. Тодор каза:

    Защо се публикуват такива непроверени материали във вестници и сайтове? Вредата е много голяма за болните

  16. Митко каза:

    Аз имам случайно един уред в килера. Лекува успешно шарлатани. Може и сами да си го направите – TOYAGA се казва ! Гаранция.

  17. Alex каза:

    Аз не съм религиозен човек ,но точно такива хора като тоя Димитър Скендерски ме карат да се надявам ,че има ад където хора като него да получат това ,което са си заслужили.

  18. ANONIMEN каза:

    VIJ KAK SE OTNASQSH S HORATA V VIRUTALNOTO PROSTRANSTVO VE BOKLUK JIVOTA NA MAIKA TI 300 LV LI STRUVA AMI KATO NQMAT PARI HORATA … ILI PYK TOVA DUHAI SUPATA TI NORMALEN LI SI VE Q VARI SA PREGLEDAI PAK MURSHO

  19. ИВАНКА ЧОБАНОВА каза:

    ОТВРАТЕНА СЪМ! И ОТ ЕДНАТА И ОТ ДРУГАТА СТРАНА. ТОЗИ ЧОВЕК ЗА БОГ ЛИ СЕ СМЯТА ДА ПРОКЛИНА ДА ДАВА НАЗИДАНИЕ АКО ЧОВЕК НЯМА ПАРИ.ГОСПОД Е КАЗАЛ,ЧЕ АКО ИСКАШ ДА ПОМОГНЕШ НАПРАВИ ГО ОТ СЪРЦЕ. ДА ИЗНУДВАШ БОЛНИ И ОТЧАЯНИ ХОРА, ЕЙ ТОВА Е ГРЯХ.ДА МИ ПРОСТИ ГОСПОД ,ЧЕ СИ ПОЗВОЛИХ ДО СЪДЯ ОТ ИМЕТО ГОСПОДНЕ,НО НЕ МОГА ДА ПОНЕСА ТАКАВА НЕСПРАВИДЛИВОСТ И БЕЗЧОВЕЧНОСТ. АКО ТОЗИ ЧОВЕК НАИСТИНА ЛЕКУВА С ТОЗИ УРЕД ТО КОЛКО МУ СТРУВАТ РАЗХОДИТЕ-НЯКОЛКО ЛЕВА ЗА ТОК-КАКВИ СА ТИЯ 300 ЛЕВА БЕ ЧОВЕК?

  20. До Димитър каза:

    Димитър, колкото си бил болен, толкова и можеш да лекуваш. Бог да те съди за измамите и кражбите (защото това което правиш е именно кражба).
    А за всички отчаяни пациенти ще кажа: Най-показателно за един човек дали помага или не, било лекар, било подобен „претендент“ за лечител е отношението към парите. Щом иска пари е ясно, че е измамник. Кой след като е минал през кошмара на болестта ще сложи цена на живота? Мизерните селяци дай им на билкари и лечители да се правят, защото закона мълчи. Нали знаете, че в мътна вода най-лесно се лови риба.

  21. davqrvam li каза:

    Pomaga se na xorata bezrezervno,a ako nqkoi iska da ti dade neshto e negova rabota,mosheniko,s kakvi gluposti plashish,s proklqtie..?,che koi si ti…!!!????gospodin nikoi….

  22. Възмутена каза:

    В статията пише как този въпросен „лечител“ „иска да помогне на хора в беда“. Тогава защо им иска по толкава много пари, като сам е казал че „в България болните нямат пари“. А на коментарът за това кой син е кадърен и кой не, си направих изводи сама за себе си що за човек!!! е написалият го.

  23. Надя каза:

    „Случайно или не, но намерил в мазето си неползван електроуред, препрочел няколко пъти упътването му и решил, че именно този апарат ще го излекува.“
    Кой си изхвърля електроуреди в мазето,заедно с упътването ?????

  24. Ро каза:

    Ах ах забогатяване на чужд гръб……. колко сте алчен само………. леле леле Господи, защо ни наказваш с такива душмани тук…. ( не изричам името му напразно ) малко са Ви 300 лева господине?! Нищо трупайте черни точки…… лошо няма 😉

    Успех! Жив и здрав!

  25. Ро каза:

    Човек се познава по очите…. те са огледалото на душата! Ха сега погледнете снимката! Нищо повече няма да казвам по повод това, защото нямам право, тъй като не познавам лично човека!
    И така….
    ….. много красив речних извадихте мили ми господине :))) достоен сте за уважение евала! Вие порицавате хората в тежко положение, че нямат пари, а Вие какво правите по дяволите???!!! Вземате им пари „уж“ да им помогнете?! Ами щом сте толкова добър, колкото опитвате да се изкарате защо не помогнете безплатно или на някаква символична сума?! Явно нямате идея какво им е на хората….. нищо…. съдник има… за всички…. но това не съм аз! СРАМОТА!

    И не смейте да ми упонирате по никакъв начин, защото ще ви смачкам на словестен двубой! Аз за разлика от вас имам морал и ценностната ми система е изградена правилно! Който помага – ще му помогнат, който не…. ще си получи заслуженото един ден!

    • Ме каза:

      Напълно съм съгласен с този потребител. Димитър ако си Богоугоден, той ще те обезпечи и без да вземаш пари от изнемогващите. По нищо не се различаваш от продажните лекари и фармацевти, но да знаеш в този свят няма не наказано „добро“. Който печели от страданието на хората после сам започва да страда. Алчен гъз кръв сере мой човек !!! Повече ще спечелиш, от благодарността на хората, защото ако те са благодарни от услугата ти, един ще даде 10 лева друг 5, но друг може да даде и 1000 10000 здравето няма цена, стига да имаш да си я платиш !

  26. Ivan каза:

    Такива коментари от сорта на „приятелю ..живота на маикати щом струва 300-лева тежко на родителите които имат такива некадърни синове които не могат да помогнат на маиките си …“ са абсолютна висша степен на идиотизъм и олигофренизъм. Как можеш да кажеш такова нещо ?!?!?! Ти наясно ли си че в България има хора които живеят с по 100-150 лева на месец… Въпроса тука не е до 300 лева, сигурен съм че ако се знае че помага със сигурност ще се намерят… Въпроса е че този човек е измамник който си играе с чувствата на хората , с тяхната надежда.. Такива хора заслужават най-лошото най-тежкото да преживеят и да бъдат сами, да няма кой да им помогне и тогава някой друг да се намери в този момент да му го каже същото !!!!

  27. ДИМИТЪР каза:

    СОЦИАЛНО СЛАБИ С БЕЛЕЖКА ОТ СОЦИАЛА ЛЕКУВАМ БЕЗПЛАТНО …ДРУГИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ЩОМ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ..ТАКЪВ Е ЖИВОТА ….И ЩОМ 300-ЛЕВА СА МНОГО ЗА ПРЕМАХВАНЕ ТУМОР В ГЛАВАТА ЩЕ ТРЯБВА ДА ВДИГНА МИЗАТА НА 1000-ЛВ И ЩЕ СПРЕТЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТЕ ..

  28. димитър каза:

    приятелю ..живота на маикати щом струва 300-лева тежко на родителите които имат такива некадърни синове които не могат да помогнат на маиките си …

  29. dimitar каза:

    този СКЕНДЕРОВ МИ ИСКАШЕ 300 ЛВ ,ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕКУВА МАЙКА МИ ОТ ТУМУР В ГЛАВАТА,ПОСЛЕ МИ КАЗА КОЛКО ИСКАШ ДА ЖИВЕЕ,С ОРЛИТЕ ЛИ ,АЗ МУ КАЗАХ ЧЕ НЯМАМ ПАРИ,А ТОЙ КАТО НЯМАШ ЩЕ МРЕШ,ТАКЪВ ИЗРОД ,ЧЕ ПЕЧЕЛИ НА ГЪРБА НА БОЛНИТЕ ХОРА ,ДАНО ГОСПОД ГО НАКАЖЕ

  30. ДИМИТЪР каза:

    стефке …духаи супата ..знаеш ли че свекървати лъже свекар ти че не е болен от рак …как да подхождам в подобна ситуация ..и след като ти не си идвала при мен такива сллни думи са подсъдни …от този момент ти си прокълната и ще видиш резултата ..-димитър

    • иванова каза:

      Димитре, как не се засрамиш да прокълняш хората ,които не ти вярват Ами това е достатачно за да разберат всики хора що за олигофрен си ,Позор и за теб и за тези ,които публикуват лажите ти и измамите ти Пълен идиот ,паразит ,който живее на ъарба на болните отчаяни хора

  31. Стефка Стефанова каза:

    Срамота! Как може да изнудва така болните хора! Свекървата ходи и се увериха че е поредния мушеник който се базика с болния народ. Не се лъжете да си давате парите на този шарлатанин ! Срамота и за всички сайтове и вестници който публикуваха статията !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *