Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Още съвети против рак и рецепта за лечение!

Рак е дума, която често се използва за злокачествени тумори. Това са болестотворни клетки, които постепенно обхващат части от тялото.

Етиологията на рака

Според немския учен Ото Хайнрих Варбург (Otto Heinrich Warburg) ракът е резултат от анти физиологична енергия и анти физиологичен начин на живот. Комбинацията от анти физиологичен режим на хранене и липсата на физическа активност кара тялото да създаде кисела среда. Киселинността в клетките намалява нивото на кислород. Липсата на кислород в клетките създава кисела среда. Той казва: „Намаляването на кислород и киселинност са двете страни на една и съща монета. Ако имате едното, ще имате и другото.“

Това означава, че ако някой изпитва състояние на повишена киселинност, този човек автоматично ще има липса на кислород в организма. Липсата на кислород създава киселини в организма. Така че киселата среда не съдържа кислород. Всички нормални клетки имат абсолютно изискване за кислород, но раковите клетки могат да живеят без него.

По този начин, ракът не е нищо друго освен един защитен механизъм на някои клетки в тялото, за да оцелеят в кисела безкислородна среда.

Съвет: Консумирайте алкални хранителни продукти.

В зависимост от качеството на белтъчините, въглехидратите, мазнините, витамините и минералите, храните създават условия на киселинност или алкалност в организма. Важно е да се знае, че клетките изискват рН точно над 7, за да функционират правилно.

Храните и продуктите, които могат да направят кисела безкислородна среда в организма, са: рафинираната захар и всички нейни производни, животинските продукти (мляко и сирене), рафинираната сол, рафинираните брашна и всички негови производни (макаронени изделия, сладкиши, бисквити …), хляб, маргарин, кофеин ( кафе, черен чай, шоколад), алкохол, цигари, всички варени храни (готвенето унищожава кислорода и повишава киселинността на храната), промишлено преработените храни в кутии, които съдържат консерванти, изкуствени оцветители, овкусители, стабилизатори и т.н.

Съвременният начин на живот е причината, поради която ядем тази храна най-малко три пъти на ден, 365 дни в годината и всички тези хранителни продукти са анти физиологични.

Водата е важна за производството на кислород. Препоръчително е да се пие по 8 чаши вода на ден, без да се прекалява. Да не се консумира твърде много сол.

Съвети за здрави хора: практикувайте 60% алкална диета. Избягвайте продукти, които са предимно кисели (газирани напитки, промишлена рафинирана захар, както и всички подсладители).

Съвети за хора със специално здравословно състояние: вашата идеална диета трябва да бъде 80% алкална и да се избягват каквито и да било вредни продукти. Ако имате рак, трябва да алкализирате организма си възможно най-много.

Съвет: Правете упражнение

Движението, физическата активност и всякакви упражнения осигуряват кислород на тялото. Заседналият живот ви носи само болести!

Рецепта:

Консумирайте чай, направен от следната смес, за да защитите организма си от рак и развиване на тумори:

–      Цветове от невен – 60 гр

–      Бял равнец (надземна част) – 20 гр

–      Коприва листа – 20 гр

Една супена лъжица от сместа се залива с 250 мл вряща вода и се прецежда след половин час. Пие се през целия ден на малки глътки.

 

Използвайте леблебия за кожата, косата и здравето!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *