Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Спешно отслабване с ягоди

Коя жена не иска да е по-слаба или не се е борила с излишните килограми поне веднъж в живота си. Знаем обаче, че има ситуации в живота, като  нова връзка със страхотен мъж, когато отслабването и добрата фигура са въпрос на „живот и смърт“.

Обикновено бързите диети ни лишават само от натрупаните излишни течности, но мазнините си остават. Това отслабване разбира се е доста измамно и нетрайно, защото точно след толкова дни, в които сме гладували, започнем да се храним нормално и малкото смъкнати килца веднага се връщат. Ако все пак обаче ви предстои да се появите на онова супер важно фирмено парти с най-секси тесните си дънки и копчето на кръста упорито отказва да се закопчее, не се отчайвайте – има решение.

 Представяме ви диетата с ягоди за спешни случаи. Положителното в случая е, че те са хем вкусни, хем са с най-ниското съдържание на калории от всичките плодове. Освен това подобряват имунитета ни, ако ги включвате в менюто си поне няколко пъти в седмицата. Имат антисептичен и противовъзпалителен ефект и предпазват от грип и настинки. Подпомагат отделителната система, имат диуретично действие, подходящи са при запек и проблеми с бъбреците.  Ако страдате от анемия, ягодите са вашето решение и е препоръчително да се ядат целогодишно.

Спешната диета продължава 5 дни:

Ден 1

За целия ден разполагате с един килограм ягоди, които е препоръчително да си разделите на 4 порции. Позволени са и фрешове, чайове без захар и вода.

Ден 2

Вече разполагате с по-малко ягоди – 800 гр. отново разделени на 4, като добавяте към тях шепа бадеми и 1 пакет солети или 2 сухара. Ядките са засищащи и премахват натрапчивото чувство на глад. Пийте колкото може повече течности.

Ден 3

Повтаряте ден 2

Ден 4

Ягодите за дена са вече 700 гр., като само при яденето на обяд се позволява 200 гр. риба или пилешко месо, но не червено.

Ден 5

Това е най-хубавият ден от седмицата, защото ви е позволено да изядете каквото си поискате количество от плода. Добавете и много течности и след това смело обувайте дънките.

 

Ето как можем да се лекуваме с ягоди!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *