ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Супер успелите хора ядат точно тези суперхрани!

Модерно е да се храним здравословно, но коя храна е най-здравословна? Сигурно сте се питали какво ядат звездите, че изглеждат толкова млади, свежи и красиви? Е, те наблягат на т.нар. „суперхрани“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За тези храни е характерно това, че ни зареждат с енергия, подмладяват ни и ни правят по-здрави. И като във всичко друго и тук има мода. Все по-често в магазина може да срещнете продукти като киноа, чия, личи и др., които до скоро дори не бяхме чували. Но днес някой нов „лечител“ от всета на звездите ни обяснява, че точно това ще върне младостта ни.

В Америка процентът на затлъстелите хора е толкова голям, че непрекъснато се търсят нови „светкавични“ методи за отслабване.

Това е например калето – за него Кевин Бейкън коментира, че епохата на 21 век ще бъде отбелязана в книгите по диетология като века на калето. Кале е вид къдраво зеле, което в момента е тотален хит в САЩ.

Разбира се, когато си толкова богат, едва ли се замисляш за финансовата страна на здравословното хранене и можеш да си се вманиачаваш колкото си искаш по всяка вълшебна и здравословна новост.

Ето какви суперхрани предпочитат знаменитостите:

  • Виктория Бекъм обожава водораслите. Тя е изключително фина и стройна, но това се постига с цената на строги диети.
  • Мадона се ръководи от законите на Кабала и пие само светена вода, която е донесена специално от Израел. Също така употребява и кокосова вода. Кокосовата вода се извлича от вътрешността на зелените кокосови орехи и е различна от кокосовото мляко, което се произвежда от плътната месеста част на зрелия орех и е доста по-калорийно.

Доста компании в Америка са уловили тази слабост на звездите, които реално се наливат с тази вълшебна течност и им я предлагат бутилирана в кутии или кенчета.

  • Миранда Кер е фен на годжи бери.
  • Кейти Пери яде най-вече гъби.
  • Опра Уинфри се поддържа със зелен чай.
  • Джесика Алба предпочита да се вталява най-вече със салати от целина и краставици.
  • Гуинет Полтроу следи изкъсо количеството калории, които приема за деня и понякога си позволява малко авокадо, което е доста мазен и хранителен продукт.
  • Пийт Евънс обожава „активираните бадеми“. Това са бадеми, които първо са накиснати във вода за 12 часа, после са изсушени за 24 часа и се смята, че това ги изчиства от вредни вещества и „активира“ добрите.

 

Японски трикове за дълголетие

 

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Супер успелите хора ядат точно тези суперхрани!

  1. Цветослав каза:

    Забелязвате ли, че нито един не се храни с бургери, чипс, кола,пилета инжектирани със солен разтвор, салами, колбаси, шунки, бял хляб,блажнотии и други джънкове наложени от „западната култура“.Съвременния начин на хранене ни убива и това е целта на шепата хора, които дърпат конците,за да сме зависими от фармацевтичната промишленост,която е милиардна индустрия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *