Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Звездите го предпочитат здравословно

Увлечението по здравословния начин на живот от мода се превърна в култ

 

гуинет полтроу

За световните знаменитости, които участват в суперпродукции, е задължително винаги да бъдат в топ форма и да изглеждат перфектно. Това кара някои от тях да залитат в крайности.

След като много медицински изследвания доказаха, че прекомерното излагане на слънце ускорява стареенето на кожата и дори може да причини рак, аристократичната бледност отново е на мода. Настъпи истински отлив от солариумите, чрез които целогодишно може да се поддържа сексапилен загар. Мадона маниакално пази лицето си от слънчевите лъчи. С порцеланова кожа се хвалят актрисите Никол Кидман, Скарлет Йохансон и Кирстен Дънст.

Гуинет Полтроу от години не хапва сладкиши. След като личният лекар й разказал за вредата от рафинираната захар, тя напълно я изключва от менюто си. Звездата, която не яде и никакви животински продукти, твърди, че се чувства чудесно, като задоволява с пресни и сушени плодове апетита си за сладко. Колежката й Алисия Силвърстоун е заклета веганка повече от 10 години. Тя не промени режима си на хранене дори по време на бременността си. Много холивудски знаменитости са направо вманиачени по суровоядетвото – само биохрани без термична обработка. Деми Мур, Натали Портман и Ума Търман с удоволствие прокламират пред медиите новата си страст.

Минералната вода е постоянен спътник на звездите. Те не докосват газирани и подсладени напитки. Защото водата подпомага нормална та работа на органичма, отделя токсините и поддържа кожата свежа и хидра тирана.

Мадона запали по йога много свои колеги от шоубизнеса. Тя практикува ащанга йога – упражнения в бързо темпо, синхронизиращи движението с определен ритъм на дишане, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *