Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това е най-ефективната рецепта за детоксикация на организма на Гуинет Полтроу!

Зеленото смути поддържа добрата форма на Гуинет Полтроу и още куп неизвестни, но здрави жени по света

зелено смути

Истината е, че първо красивата актриса направи популярна тази рецепта, включвайки я в книгата, която издаде преди време – How to stay slim like me. Знайно е, че актрисата е стриктна вегетарианка, но откакто е станала майка тя е решила да не е чак толкова крайна. Прекрасната си фигура Гуинет поддържа с много спорт, редовна детоксикация и червено вино.

Тя съветва хората да се грижат за мускулния си тонус, като и да работят за подобряване на метаболизма. Колкото повече движение, толкова по-добър метаболизъм, казва Гуинет.

По отношение на диетата си тя казва, че пази с макробиотична диета. За нея е много важно да спазва и задължителните два дни в седмицата за детоксикация.

След изтощителен график и многобройни премиери преди две години, Гуинет бе уморена и слаба. Лекарят й разкри по-късно, че тя е анемична, има дефицит на витамин D и че нейните нива на стрес са високо в небето.

Гуинет Полтроу

Нейният лекар й наложил строг хранителен режим със забрана на кафе, алкохол, захар, яйца, пшеница, месо и преработени храни, за да изчисти организма си и да помогне на тялото си да се излекува.

Едно от нещата, които не пропуска да направи за себе си и своето здраве, това е зеленото смути, което употребява в дните за детоксикация. Ето и рецептата:

Необходимо време: 5 минути
Добив: около 4-5 чаши

Необходими продукти:

  • 3 чаши замразен нарязан на кубчета ананас
  • 3 чаши пресен спанак
  • 1 чаша замразени кубчета банан
  • 1 стръкче целина (по желание)
  • 1 супена лъжица настърган пресен джинджифил (започнете с по-малко и добавите повече, ако желаете)
  • 1 супена лъжица семена от чиа
  • сок от половин лимон

Начин на приготвяне:

Комбинирайте всички съставки в блендера и разбивайте, докато сместа стане гладка. Добавете малко вода или сок, ако е необходимо, за да помогнете на блендера за разбиването на сместа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *