Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочистване на черния дроб с природни средства

Черният дроб е най-големият орган в човешкото тяло и неговото здраве определя общото ни състояние, жизненост и енергичност

 

черен дроб

Той има около 500 функции – преработва 90% от хранителните вещества, трансформира храната в енергия и я складира, извлича минерали, витамини, въглехидрати и мастни киселини от кръвта и ги преобразува в полезни вещества, отстранява бактериите и токсините от кръвта, играе ключова роля за имунната система.

Нездравословната храна, замърсената околна среда, преумората и стреса претоварват черния дроб, което води до намалена му способност да изхвърля натрупаните вредни вещества. Повехналият тен, изтощената коса и торбичките под очите издават, че важният орган има нужда от почистване. Есента е един от най-подходящите сезони за детоксикация. Резултатите са подобрено храносмилане, повишено чувството за емоционално и физическо здраве, укрепена имунна система.

Специалистът по хомеопатия д-р Атанас Михайлов препоръчва от страниците на вестник „Всичко за семейството“ да пречистите черния дроб с чай от глухарче – 2 с.л. корени варете около 5 минути в половин литър вода. Прецедете чая и го разпределете на 3 порции. Пийте по една половин час преди хранене всеки ден в продължение на един месец. Може да си приготвите и комбиниран чай от корени на глухарче, цикория и коприва. Смесете равни части от трите билки. 2 с.л. от получения микс варете в половин литър вода 5 минути. Захлупете съда и запарвайте 15-20 мин. Разделете отварата на 3 части и пийте преди хранене сутрин, обед и вечер. Прясно изцеденият сок от червено цвекло почиства токсините от черния дроб, жлъчния мехур и далака. Започнете с 50 мл в комбинация с 250 мл сок от моркови. Постепенно количеството на цвеклото се увеличава до 150 мл. Друг начин е да залеете с 3 литра вода 1 кг почистено червено цвекло и да го варите на тих огън 2 часа. Извадете главите и ги нарежете на много ситно, върнете ги във водата, отново кипнете и дръпнете от огъня. Прецедете течността и я разпределете на 4 равни части. Изпийте ги за един ден през 3-4 часа, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *