Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За вредата от отслабването

Когато предприемаме някоя от многобройните диети или програми за редукция на теглото, ние забравяме за някои неприятни странични ефекти на отслабването. Един от най-очебийните е провисналата кожа!

dietaКожата ни не успява да реагира на бързото топене на килограми, поясняват от enterosgel.ru . Епидермисът просто няма време да се “прибере”. Ние наистина отслабваме, но ако сме се смалили твърде много – кожата се сбръчква и провисва и по този начин разваля ефекта от постигането на строен силует. За да се избегне това, диетолозите препоръчват да не стигаме до мъчителни крайности, а да отслабваме плавно, с редукция на не повече от 3-5% от теглото за месец.

Малко хора знаят, че мастните клетки съдържат висок процент токсични вещества. При отслабването мазнините изгарят и значителна част от тези токсини се изхвърлят в организма. Това е твърде опасно – особено ако се замислим върху факта, че токсичните натрупвания могат да достигнат 25 кг в едно тяло! Отслабването вкарва всички тези шлаки в червата, бъбреците и черния дроб. Всички системи се претоварват, не са в състояние да преработват и усвояват хранителните вещества. Отслабването повишава токсичния процент в кръвта.

Когато се споменава всичко това – то не е за да бъде изплашен някой, да го откажем от отслабването. Не! Просто то трябва да се прави с нужната компетентност. За да не се получи описаната токсикоза, шлаките трябва да се извеждат с помощта на подходящи ентеросорбенти (грозде, зеле, зелен чай). Могат да се приемат определени медикаменти, но само по лекарско предписание; могат да се правят и клизми.

Един от популярните начини за отслабването е нисковъглехидратната диета. Доскоро тя беше одобрявана от медицината, но австралийски лекари направиха шокиращо разкритие. Има пряка връзка между риска от преждевременна смърт и недостига на въглехидрати в организма. Хората, които се придържат към тази диета, рискуват с 30% повече да умрат млади.

Това за пореден път насърчи много експерти да отправят апел за умереност и отказ от крайните пагубни диети. Наблегнете на спорта и се хранете балансирано, без преяждане и без дефицити. Тогава всичко ще бъде наред: ще имате желаната фигура, без да се поболявата или без да се чудите как да скриете провисналата си кожа!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *