ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето коя храна най-бързо възвръща силите!

Британски специалисти защитиха тезата си за най-подходящата храна, с чиято помощ силите се възстановяват много бързо.

kashaТази храна е надежден източник на енергия – тя се състои от “бавни” въглехидрати и се усвоява пълноценно от храносмилателната система. Звучи традиционно и простичко: каша, отбелязват от topnews.ru .

Кашите са богати на споменатите въглехидрати и витамини – става дума за продукти от ориз, елда, пшеница и киноа. Те могат да се комбинират с нетлъсто варено или печено месо от пуйка и пиле; в добавка към белтъчните храни трябва да се добавят рибата – особено есетровите – и яйцата.

След силно физическо или умствено изтощение и преумора е добре да се приема мляко, обогатено с витамини. Трябва също така да се пие много вода. При физически занимания е хубаво това да се прави по време на самите тренировки или работа, а също така и в рамките на 30-те минути след прекратяването им.

Неправилното хранене може да причини сериозни увреждания на здравия организъм. Особено важно е споменатите препоръки да се спазват при физически натоварвания, които се поемат след продължително прекъсване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *