Студената енергия, които изцелява и пречиства

Студът прави нашата аура тънка и крехка като стъкло

студ

Според лечителите тази енергия сее в душите ни страх и отчаяние и човек започва да се страхува дори от собствената си сянка, да не говорим за промените в личния живот и в работата. Неслучайно черните магове винаги са се опитвали да подчинят именно тази енергия – за да лишат жертвите си от сили и желания.

Не бързайте обаче да бягате от студа, той също има своите плюсове. Първо, благодарение на студа отмира всичко ненужно и остаряло. Второ, той блокира замърсената енергетика. Накрая, студът ни дарява мъдрост и удължава живота. Изводът се налага от само себе си – можем и трябва да се възползваме от него, но в малки дози.

В студен ден излезте на улицата. Намерете уединено място, където никой няма да попречи на вашия контакт с природата. Изправете се, разперете ръце встрани, направете десет дълбоки вдишвания и десет бавни издишвания. Разтрийте лицето и ръцете със сняг, а след това се постарайте да ги сгреете със силата на диханието си. Представете си, че сте снежинка, лека като перце.

Представете си как тя се рее във въздуха, как плавно ляга на земята. Скоро ще усетите също такава лекота и безгрижие. Мислите ви ще се подредят и ще усетите покой и мъдрост, пише вестник Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *