Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

6 подхода за удължаване на живота

Имайте собствено мнение по важните въпроси

dalag jivotАмерикански специалисти направиха списък на дълголетието. По техни думи до голяма степен от нас зависи колко дълго ще живеем. Ето кои са 6-те подхода за удължаване на живота:

Не прекалявайте с храната

Никога не яжте прекалено много. По този начин ще облекчите работата на клетките и ще им помогнете да засилят своята активност.

Сексът е важен

По време на секс в човешкия организъм се отделя голямо количество ендорфин. Това е хормонът на щастието. Освен че засилва имунитета, той защитава съдовете от атеросклероза. Хубаво е да правите секс поне 2 пъти на седмица.

Движете се

Без значение какво работите, не стойте на едно място. Спортът е полезен за организма и дори 5-10 минути упражнения на ден правят чудеса.

Спете на хладно

Температурата на стаята, в която спите, не трябва да е повече от 18 градуса, за да се чувствате комфортно, да спите спокойно и да се събудите свежи и отпочинали.

Радвайте се на живота

Старайте се да си създавате положителни емоции. Поглезете се с нещо вкусно или красиво. Не задържайте негативните емоции в себе си. Лошите мисли водят до здравословни проблеми, включително и до онкологични такива.

Имайте собствено мнение

Доказано е, че хората, които имат собствено мнение по важните въпроси, по-рядко изпадат в депресия, в сравнение с онези, които са се пуснали по течението.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *