Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Фен на колата остана без зъби на 25 години!

cola25-годишен австралиец в продължение на три години изпивал по 6-8 литра кола и други подобни напитки всеки ден.
На 25 години младият човек изгубил почти всичките си зъби и е принуден да носи чене! Уилям Кенуел признава, че е живото доказателство за вредата от подсладената газирана напитка.
Поемането на кола го направило зависим от напитката човек. Уилям работи в хотелиерския бранш и имал лесен достъп до нея. Сега той си дава сметка, че това не е било късмет, а нещастие, пише topnews.ru. В момента в устата му има само 13 собствени зъба, но в близко бъдеще той ще трябва да се раздели и с тях.
Зъбите ми започнаха да гният и имаше опасност да отровят кръвта ми. Чувствах се зле и се наложи да потърся медицинска помощ. Нещата се промениха, след като зъболекарят ме освободи от болните зъби. След като получих протезата, здравето ми започна да се подобрява, доверява още австралиецът.
Австралийските експерти по хранене, но не само те, отдавна бият тревога и искат да предпазят децата от подсладените газирани напитки. Австралийският лекар Армфилд например твърди, че от 16 000 австралийски деца 56 процента пият най-малко по една от тези напитки на ден. Дали има подобно изследване за България?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *