Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Катрин Зита-Джоунс пребори депресията

За първи път от много време насам Катрин Зита-Джоус ни припомни защо толкова много я харесваме като актриса

Красивата брюнетка не е заставала пред камера малко повече от 3 години. Гледахме я през есента заедно с Том Круз в „Rock of Ages”. Въпреки отсъствието си, тя доказа и показа, че онова, което помним от миналите й ленти е 100% талант и още толкова труд.

Липсата на Катрин Зита-Джоунс не е звезден каприз. Тя не е била нито на околосветски круиз, нито е посветила дните си на шопинг-терапия. През периода, в който не се снимаше, Катрин преживя не малко драми, които дадоха отражение на нервната й система. Психическата нестабилност беше основната причина съпругата на Майкъл Дъглас да си остане у дома и да се отдаде както на своето собствено оцеляване, така и да бъде по-близо до съпруга си, който преди около две години беше диагностициран с рак на гърлото в четвърти стадий. В този момент от Катрин се очакваше тя да застане твърдо до Майкъл и да го подкрепи в борбата му с рака. Освен това пак тя трябваше да бъде добра и грижовна майка и да обърне необходимото внимание на двете малки деца, които има от брака си с именития актьор.

През април 2011 година Катрин Зита-Джоунс призна, че страда от биполярно разстройство. И въпреки, че Майкъл Дъглас успя да се справи с болестта си, у нея все още остана страхът, че той не се е възстановил напълно и че може да го загуби.

Сега актрисата твърди, че е изцяло излекувана и е оставила неприятностите в миналото. 42-годишната звезда е забравила за всички клюки, които се изговориха по адрес на семейството й. Единствената й цел сега е да се върне там, където й е мястото, а именно – под светлината на прожекторите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *