Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли какво представлява Китайската диета?

Тя е за онези, които не могат да спазват строго определено меню

Действа на принципа на намаляване на апетита и изменение на обмяната на веществата, което позволява на организма по-бързо да изгаря мазнините.

Всяка сутринт рябва да поглъщате определен брой сурови зърна ориз, без да пиете вода. Броят на зрънцата се определя от възрастта ви: ако сте на 30 години, трябва да глътнете 30 зърна ориз и да не ядете и пиете в течение на 2 часа. След това можете да се храните. Позволяват се всякакви продукти освен тестени, мазни и съдържащи нишесте. Разрешават се шоколад и мед, но от захарта трябва да се откажете. Намалете употребата на сол. Старайте се 4 часа преди сън да не ядете нищо за максимален ефект.

Диетата трябва да се спазва 2 седмици, а ако желаете да я повторите, трябва да е не по-рано от месец. При това в менюто трябва задължително да се включи калций (извара, кисело мляко, фасул), който се извежда от организма, а това може да увреди сърдечната дейност. Непременно трябва да се включи в менюто месо, насищащо организма с белтъчини, които поддържат и запазват енергията.

Диетата е подходяща за хора с повишена киселинност. Освен това, спазвайки я, вие не просто ще отслабвате, но и ще се избавите от чувството на глад, следователно няма да напълнеете отново…

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *