Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво е лечението при лумбаго и ишиас?

Профилактика при лумбаго и ишиас

Открийте правилното за вас самите съотно­шение между натоварване и разтоварване и организирайте живота си съобразно общите указания за внимателно отношение към гръбначния стълб, за да нямата здравословни проблеми като ломбаго и ишиас.

Кога имате нужда от лекарска помощ?

  • веднага: щом се появят паретични признаци
  • когато болките продължават да са непоноси­ми, въпреки опитите да си помогнете сами
  • ако след около месец болките не са окончател­но преминали или постоянно се възобновяват

Лечението при лумбаго и ишиас се състои в 3 варианта:

Лумбагото и ишиасът винаги представляват сигнали на организма да се обърне повече внима­ние на балансирането между натоварване и раз­товарване. Ако мислите, че обикновено „не мо­жете да си позволите свободно време“, трябва да се консултирате със специалист.

  1.  Медикаменти

За облекчаване на острите болки: обезболяващи средства, мускулоотпускащи лекар­ства. Понякога лекарят инжектира лекарство, което притъпява чувствителността на нервите. То обаче трябва да се приложи само за да прекъсне кръговрата между болката и напрягането на мускулите.

  1. Операции

Когато междупрешленният диск така притиска нервите в канала на гръбначния стълб, че нас­тъпват парези, той следва да бъде отстранен възможно най-скоро. Иначе се изчаква, за да се види дали няколкоседмичното лечение няма да предизвика подобрение и дали пролапсът (изпа­дането) ще се повтори многократно. Преди операцията с помощта на компютърна томография трябва да се докаже възможно най-убедително, че причината за оплакванията дей­ствително е изпадане на междупрешленен диск. Две трети от оперираните нямат повече оплак­вания след операцията, останалите продължа­ват да се измъчват от болки. Понякога вслед­ствие на операцията положението дори се вло­шава.

  1. Физиотерапия
  • масажи
  • фанго-компреси
  • след преминаване на кризисните оплаквания: целенасочена лечебна гимнастика за гърба
  • акупунктура
  • неврална терапия
  • терапия по Фелденкрайз

Специалистите по болести на опорно-вдигателния апарат препоръчват физическите упражнения да бъдат съпроводени и с прием на хранителни добавки за максимален ефект. В аптеките се предлага РЕСТАВИТ АЛФА + ОМЕГА – № 1 продукт за здравето и грижата за ставите. Добре е да знаете, че редовният прием на РЕСТАВИТ АЛФА + ОМЕГА помага при:

  • Облекчаване на болките в гърба и шията;
  • Подобряване на еластичността и здравината на ставите и сухожилията;
  • Проблеми с костите, зъбите ноктите и кожата;
  • Възстановяване при обездвиженост;
  • Контрол на нивата на лошия холестерол и кръвното налягане;
  • Подпомагане функциите на сърдечно-съдовата система, мозъка и нервната система – особено важни за възрастните хора.

 

Не се колебайте – доверете се на РЕСТАВИТ АЛФА + ОМЕГА!

Търсете в аптеките без рецепта!

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Какво е лечението при лумбаго и ишиас?

  1. Валери каза:

    Аз също пия Реставит Алфа и Омега и съм толкова доволен, че думите не стигат да опиша. Отново живея без болка!

  2. Иван Господинов каза:

    Страшно нещо са болките в кръста и гърба. Като те схванат и няма мърдане, все едно си скован и не можеш нито да станеш, нито да ходиш…все едно си половин човек, или поне така се чувствах аз, докато не започнах да пия хранителната добавка Реставит Алфа и Омега. Оказа се, че само за 3 месеца Реставит спря болките от дископатията и шиповете ми. Какво да ви кажа, това просто трябва да се пробва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *