9 проблеми, които могат да правят сексa болезнено за мъжете

Болестта на Пейрони е най-честото обяснение, когато мъжете имат сексуална болка, но това не единствената възможност. Посетете вашия лекар за официална диагноза, но тук са някои други виновници.

Простатит
Това е възпаление или инфекция на простатната жлеза, което може да предизвика подуване и болка в областта зад пениса (точно под пикочния мехур), болка или парене при уриниране и болезнена еякулация.

Инфекции на пикочните пътища
Симптомите също са болка и парене при уриниране. Нужно е незабавно лечение така или иначе, тъй като те може да се разпространят и да станат много сериозни.

Гъбични инфекции
Това понякога се характеризира със сърбеж или парене на върха на пениса.

Дерматит
Алергии и чувствителност към химикали или сапуни може да предизвика възпаление на кожата на пениса, особено за мъжете, които не са обрязани.

Херпес
Ако имате генитален херпес, то разранения пениса може да направи секса много болезнен. По-добре е за лечебния процес да се въздържате от секс в такива случаи. Освен това, тези рани са изключително инфекциозни.

Псориазис
Тези люспести, червени петна могат да бъдат лекувани с ниско потентни стероидни кремове и не са инфекциозни.

Фимоза
В това състояние препуциума е прекалено стегнат, за да бъде напълно прибран над главата на пениса.

Парафимоза
Препуциума се заклещва зад главата на пениса и не може да се издърпа напред.

 

 

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *