ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какви билки да използваме при гъбични инфекции

Гъбични инфекции могат да се преодолеят с билково лечение

Съществуват много билки в природата, които лекуват гъбични инфекции, ето и най – добрите от тях:

Невен невенът е противогъбична билка, за което се смята, че има лечебни свойства срещу гъбички и често се използва за лечението им под формата на чай.

гъбични инфекцииЖенско биле – корен от женско биле се вари около 20 минути, след което с помоща на памучен тампон или чиста кърпа се нанася върху засегнатото място 1- 3 пъти на ден.

Чаено дърво – маслото от чаено дърво е мощен антисептик, който е много полезен срещу гъбични инфекции на кожата, както и срещу ватинални инфекции. И понеже маслото от чаено дърво е много силно, използването му във вагиналната област трябва да става само в краен случай. Маслото от чаено дърво се използва само като средство за мазане. Не се пие!!!

Черен орех – стрита обвивка от черен орех смесена с няколко капки тинктура от корен от дилянка се използва за мазане на местата засегнати от гъбични инфекции.

Лайката – е мощно антибактериално и противовъзпалително средство използвано за лечение на гъбични инфекции. От нея може да се направи чай, който да се пие 2-3 пъти на ден или да се приготви отвара, с която да се мажат засегнатите от гъбични инфекции места с помоща на напоен тампон или памучна кърпа 2-4 пъти на ден. Лайката не се използва от хора, които имат сенна хрема,тъй като може да предизвика нежелани алергични реакции.

Златен корен – поставя се в чаша вода, оставя се да се вари 20 минути, след което се охлажда, прецежда се маже засегнатия район от 1 до 3 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *