Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Когато сексът боли: това може да означава болест на Пейрони

Болестта на Пейрони е един от най-честите причини за сексуална болка при мъжете, което засяга около 1%. Характерни признаци са видимо изкривяване или форма на пясъчен часовник на пениса при ерекция. Физическото увреждане на пениса причинява фиброзни изменения най-често на върха на пениса.

Това води до деформация на органа, изкривява се на една страна и придобива формата на банан. Деформацията причинява болезненост при ерекция и разкъсване на фиброзната тъкан, тъй като кожата не се разтяга. Освен това фиброзната тъкан нарушава кръвопотока от кавернозните тела към вените. Получава се венозен застой, който също нарушава функциите на органа.

Причините за болестта на Пейрони все още не са ясни напълно. Смята се, че е вследствие на възпалителни заболявания на пикочния канал, например гонорея, малки травми, недостиг на витамини, ендокринни нарушения, автоимунно заболяване и др.

Друга вероятност за болка по време на секс е фрактура на пениса. Ако вашия сексуален партньор е отгоре и при движението на долу проникването не успява да се случи, пенисът се огъва. Ако това движение е направено с достатъчно сила, това може да доведе до разкъсвания в камерите, пълни с кръв, и оттам болка, подуване и поява на синина.

 

4 незададени въпроса за ерекцията

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *