ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Повечето диабетици страдат от еректилна дисфункция!

Моля ви, нека вашите специалисти да пояснят какви са най-ефективни­те методи за разрешаване на сексуалните проблеми при ендокринни заболявания?

Тодор Матеев – Видин

Еректилната дисфункция не е заболяване, а симптом. Ако проблемът се появи при мъжа след като навърши 40 години, значи това е сигнал, че в организма му нещо не е наред. В повечето слу­чаи това са здравослов­ни проблеми, свързани със сърдечносъдовата и нервната система.

Нарушенията на сек­суалния живот, в част­ност еректилната дисфункция, невинаги са про­ява на болестно състоя­ние. Могат да се дължат и на междуличностни взаимоотношения, на умора, на п р и т е с – нение. Но все па трябва да се изключи ор­ганична причина, която в голяма част от случаите е в „дъното“ на проблеми­те при отслабване, нама­ляване на либидото или появата на еректилна дисфункция. Всяко тежко органично заболяване подронва и срива сек­суалността. Същото важи и за ендокринните болести – захарен диа­бет, тиреотоксикоза, хипотиреоидизъм, синд­ром на Кушинг. При тези заболявания има сериозни нарушения на половите възможности – както на желанието за водене на сексуален живот, така и на оплодителната спо­собност.

След като основното заболяване е поставено под контрол или преодоляно, на личната тестикуларна недостатъчност се замества с тестостерон.

Още за еректилната дисфункция…

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *