Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Внимавайте с Виаграта!

Това лекарство, запомне­те, именно лекарство, а не средство за подобряване на потентността, се превъзнася едва ли не като панацея про­тив полово безсилие. В крайна сметка виазрата лекува самр една от разновидностите на импотентността – еректилната дисфункция. Това е нарушена работа на кръвоносните съдо­ве, които участват в механи­зма на ерекцията. Стимулирай­ки кръвотока, хапчето ускорява достигането на ерекцията.

Важен е и фактът, че ако няма сексуална възбуда, никаква виагра няма да помогне.

Длъжни сме да ви припом­ним, че не трябва да употре­бявате това лекарство, без да ви е предписано от лекар. Някои любители на такова самолечение дори са платили за това лекомислие с живота си. Защото действащото ве­щество от виаграта встъпва във взаимодействие с други препарати. По-точно с нитра­тите, които се приемат при сърдечни болести, стенокардия например. Повечето сериозни усложнения възникват точно при такива болни, когато са приемали едновременно и виа­гра, и предписаните сърдечни лекарства.

Между другото, едно из­следване, проведено в САЩ, твърди, че. така прехвапената таблетка-чудо не е чак толкова велика, коментират специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Внимавайте с Виаграта!

  1. Pingback: Повечето диабетици страдат от еректилна дисфункция! | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *