ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лято без цистит

Пикочните инфекции често се случват през лятото и могат да провалят почивката ни. Няколко полезни съвета ще ни помогнат да ги избегнем.

Вода, вода и пак вода

Колкото повече вода пиете, толкова по-често уринирате и микроорга­низмите не се задържат в пикочния мехур.

Не допускайте запек

В ленивите черва се създават условия за разпространение на микробите и проникването им в уретъра. Консумирайте повече плодове  и зелени зеленчуци, за да стимулира отделителната система.

Пийте сок от червени боровинки

Тези малки плодчета предпазват лигавицата на пикочния мехур и пречат на болестотворните бактерии да проникнат през нея. Идеалната доза е 300 мл сок на ден.

Не стойте цял ден по бански

Малките, стегнати бикини ви правят привлекателни, но ако ги носите продължително, могат да се превърнат в убежище на бактерии. След къпане в морето сменяйте банския костюм. За предпочитане са бикини­те с памучно дъно. Употребявайте антисептичен продукт за интимен тоалет след плажа.

Секс под контрол

След всеки полов акт посещавайте тоалетната и избягвайте прекалено продължителните и твърде чести полови актове.

 

 

Кога се налага да посетим гинеколога?

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Лято без цистит

  1. Люба каза:

    Е, не ми се размина и това лято без цистит!. Хубавото е, че този път лечението беше по-лесно. Има една приказка – „Не питай старило, питай патило“ – много е вярна! Препоръчаха ми много хубав продукт и си реших проблема за нула време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *