Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ползите и вредите от пиенето на алкохол

Новите проучвания твърдят, че спирането на алкохола предотвратява появата на сърдечни заболявания. Не само спирането на алкохола може да предотврати появата на сърдечни заболявания това зависи и от много други фактори. В случая обаче най-важното е, че доказателствата сочат, че прекомерната употреба на алкохол има пряк ефет върху сърцето. Доказано е, че дългосрочното пиене на алкохол води до слабост на сърдечния мускул известен още като кардиомиопатия. Това означава, че сърцето не може да изпомпва толкова ефективно кръвта.

Редовните гуляи пък увеличават риска от коронарна болест на сърцето, което е и най-честата форма на заболяване на сърцето. Жените и мъжете, които редовно употребяват алкохол може да страдат и от високо кръвно налягане.

Пиенето на прекалено много алкохол и твърде често може да предизвика внезапен неравномерен ритъм на сърцето при видимо здрави хора. Това води до недостиг на въздух, промени в кръвното налягане и увеличаване на риска от сърдечен удар дори внезапна смърт. Съществува също така повишен риск от тромбоза / съсирването на кръвта/. Алкохолът може да повлияе на нивата на веществото наречено хомоцистеин, а високите му нива водят до увеличаване на риска от блокиране на кръвоносните съдове.

Употребата на големи количества алкохол води до повишен риск от високо кръвно налягане /хипертония/. Хората, които са развили високо кръвно налягане може да имат  по-нататъшно увреждане на сърдечния мускул вследствие прекомерната употреба на алкохол.

Редовното пиене може да доведе до уголемяване на сърцето, което е знак, че сърцето не може да изпомпва ефективно. Това състояние е известно като сърдечна недостатъчност и се нуждае от лечение състоящо се от лекарства, пейсмейкър и дори трънсплантация на сърце. Състоянието не е лечимо.

Има доказателства, които сочат, че пиенето на алкохол в малки дози може да бъде полезно и да намали появата на сърдечно-съдови заболявания, както при мъжете, така и при жените. Учените са открили, че малките количества алкохол подобряват еластичността на артериите. Ниската еластичност на артериите води до появата на високо кръвно налягане, инфаркт и други сърдечни заболявания. Малките количества алкохол може да помогнат за предотвратяване на образуването на кръвни съсиреци и това да доведе до намаляване на риска от появата на сърдечен удар. Алкохолът може да помогне за предотвратяване на стесняване на коронарните артерии, което позволява на кръвта да тече по-свободно.

Научно е доказано, че червеното вино може да предпазва от сърдечни заболявания, по-ефективно, отколкото всякъкав друг алкохол. Това е така, защото в червеното вино се съдържат растителни химикали, които помагат за предпазване на сърцето от сърдечни заболявания. Тези растителни химикали са намерени и в червената боровинка.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Кудзу корен се очертава като супер ефективен и доказан продукт за лечение на алкохолизъм.

 

Алкохолът и тялото:

 

 

Все още ли искате да пиете? СПРЕТЕ АЛКОХОЛА С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против алкохолизъм и тютюнопушене!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *