Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Влияние на планетите върху здравето през март 2024-а година

През първата седмица и средата на март хармоничното влияние на биосферата на Земята ще ни даде душевен мир и физическо спокойствие

март

3 март – Последна четвърт на Луната

Положителното влияние на енергията на Земята се увеличава, настроението ви се подобрява и вие придобивате повече сила. Тялото по-лесно се справя с инфекциите. Подходящ ден за прочистване на черния дроб, много ефективен е антицелулитният масаж.

8 март – Съвпад на Луната и Марс

Психологически нестабилно време. Как се чувствате зависи до голяма степен от вашите емоции. Кръвното налягане може да се повишава многократно през целия ден. Но няма да има проблеми с храносмилането. Може да си позволите допълнително парче торта, като това важи дори и за онези, които са на строга диета.

9 март – Съвпад на Луната и Сатурн

Повишава се рискът от нервни и съдови заболявания. Днес най-много страда нервната система. Безсънието, безпокойството и сълзливостта се увеличават. Всички съдови нарушения са по-изразени, ефектът на лекарствата е намален.

10 март – Новолуние. Квадрат Марс и Уран

Трябва да бъдете изключително внимателни – денят обещава да е травматичен. Вероятни са главоболие и повишено кръвно налягане. Разширените вени могат да се влошат. Днес е желателно максимално да се намали натоварването на краката.

14 март – Съвпад на Луната и Уран

Тялото е много податливо на всякакви външни промени. Днес е нежелателно да променяте тактиката на лечение или да експериментирате с нови лекарства. Болестите на щитовидната жлеза могат да се влошат и болката ще се увеличи при тези, които страдат от артрит.

15 март – Квадрат Луната и Венера

Неспокоен ден. Появяват се заболявания, които не сте усещали дълго време, а хроничните болежки се засилват. Дихателната система изпитва най-голям стрес, вирусите проникват по-лесно в тялото. В края на деня може да се появят киселини и болка в епигастралната област.

17 март – Първа четвърт на Луната

Бъдете внимателни, когато приемате нови лекарства и избягвайте алкохола. Възможни са отравяния и обостряне на стомашно-чревни заболявания. Добро време за лечение с билки и водни процедури. До вечерта негативното влияние на биосферата може да причини безсъние.

18 март – Квадрат на Луната и Меркурий

Препоръчително е да се ограничите в храната, напълно да се въздържате от алкохол и, ако е възможно, от лекарства, съдържащи спирт. Заболяванията на черния дроб и стомаха се влошават, като до края на деня са вероятни съдови спазми и притискаща болка в гърдите.

23 март – Опозиция на Луната и Сатурн, Луната и Венера

Възможни са кожни алергични реакции. Бъбреците работят по-зле, препоръчително е да се откажете от солта и да замените всякакви напитки с чиста вода. Вените също са засегнати. Не е желателно да седите на едно място дълго време, не трябва да се допуска стагнация на кръвта.

25 март – Пълнолуние. Лунно затъмнение

Възможни проблеми с бъбреците. Може да се появи подуване и чувство на тежест в крайниците. Съществува риск от обостряне на хроничен артрит и радикулит. Увеличават се възпалителните кожни заболявания, особено атопичният дерматит.

31 март – Квадрат Луната и Сатурн, Луната и Венера

Твърде активното слънце може да причини нарушения на сърдечния ритъм и скокове на кръвното налягане. Това важи особено за тези, които нямат контрол върху това колко храна изяждат и колко алкохол изпиват. Вечерта рискът от заразяване с полово предавана инфекция се увеличава.

Източник: ayzdorov.ru

Алкогард алкохолизъм
АЛКОГАРД – помага при алкохолизъм и проблеми с черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *