Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 билкови смеси при рак на матката и яйчниците

1.   При рак на матката и яйчниците пие се чай от невен, бял равнец и коприва. На ден се приготвят по 1, 5 или два литра чай (пресметнат за една чаена лъжичка от сместа за 250 мл гореща вода). От общия обем на отварата или чая се взема по 100 г. Добавя се по супена лъжица от балсама на Битнер и се пие половин час преди хранене и половин час след хранене. Ако се появят болки се правят чести компреси със шведски горчив балсам и лапи с полски хвощ.
2.    Чаша с отвара от див калин се разтваря с вряла вода и се допълва до 1 литър.  Вкарва се със спринцовка. Лечението трябва да се провежда едновременно с водното пипериче, змийското мляко, и бучиниш. 50 г водно пипериче се залива с 0, 5 мл водка и се оставя за десет дни. Една чаена лъжичка от тази тинктура се прибавя към две чаши отвара от корени на див пелин. Змийското мляко се приема отделно. То се приготвя по следния начин: шише от водка се напълва на половина с наситнена билка змийско мляко и се залива до горе със водка. Оставя се за две седмици. След това 150 г от тинктурата се разрежда с 300 мл водка и тинктурата е готова за употреба. Пие се три пъти на ден преди ядене 10 минути преди приемането на отварата от дивия пелин, отначало по 10 капки от тинктурата в ракиена чашка с вода. При достигането на 50 капки на чашка вода за еднократен прием да се продължи лечението докато приготвената тинктура не свърши.
3.    При рак на матката е полезна билката бучиниш. Спиртна настойка от нея се пие по две капки четири или пет пъти на ден при силни болки. При много силни болки дозата се увеличава до пет капки.
4.    Полезно е да се приема по една супена лъжица три пъти на ден преди ядене смес от девет компонента. Приготвянето на сместа е лесно: 200 г сок от алое, 200 г сок то лимон заедно със кората без костилките, по 200 г сокове от необелени моркови, цвекло, черна ряпа, 200 г сок от кочаните на бяло зеле, 500 г мед, 200 г масло, 500 мл 96% спирт се слагат в три литров стъклен буркан или емайлиран съд и се оставя във фурната да се задушава за три денонощия. Ако болният се почувства малко зле лечението да продължи като се намали малко дозата.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *