ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да отслабнем лесно и забавно?

„Как да отслабнем лесно и забавно“ е името на филмът ми, който може да се гледа в интернет на www.youtube.com.
В него разказвам моята история за това как съм свалила близо 55 кг. Повечето от коментарите са позитивни, хората ми се възхищават, казват, че и те като мен искат да свалят килограми, хвалят ме и т.н. Когато обаче кажа, че човек, за да отслабне трябва да спортува и че без това не може, повечето от тях ме гледат с недоумение и ужас в очите. Тези, които са обърнали внимание на упражненията във филма, споделят, че те са много трудни и че отслабването по този начин въобще не е лесно и забавно. Да, зависи от гледната точка. Когато човек превъзмогне скрупулите и задръжките си и погледне на спорта като нещо забавно,  той наистина може да се забавлява. Най-важното в случая е мотивацията, която може да промени навиците у човека. Иначе нищо не може да го накара да отиде на фитнес, да бяга в парка, да се качи на колело или каквото и да било друго. Ако обаче погледнете нещата под друг ъгъл, те биха изглеждали съвсем различни.
Имайки предвид калорийният баланс, който трябва да се спазва, една пилешка пържола е равна на 10-15 мин бягане или танцуване. Една шопска салата се равнява на 20 мин. каране на колело или ходене пеша,  1 филия хляб е да се качим и слезем  2-3 пъти по стълбите. Разсъждавайки по този начин, ние бихме могли неусетно да увеличим движението си, без това да ни се струва толкова трудно и безумно. Така хем ще изгорим това, което сме яли през деня, хем движението ще ни направи по-жизнени и работоспособни през деня.

Вижте филма „Как да отслабнем лесно и забавно“.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *