ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Знаете ли, че … плуване и танци вършат чудеса при болните от паркинсон

В никакъв случай не избяг­вайте контакта с лекуващия лекар-невролог. Не се прес­трувайте, че няма проблем. Ако се лекувате неправилно, ви чакат неблагоприятни последствия, които биха могли да се избегнат, ако започнете правилно лечение.

Отложеното лечение не само че не е достатъчно резултатно, но и увелича риска от странични ефекти. Проведеното навреме лече­ние облекчава състоянието на пациента и носи максимален ефект.

Пациентът трябва да запази максимална социал­на и битова активност-. Не бива да ограничава своите възможности. Опитът по­казва, че тези, които успеят да съхранят активност във всяко отношение, запазват и способността си да се движат, освен това са по- стабилни емоционално Мно­го е важно човекът да има пълноценно семейство, за да го подкрепя. Това оказва огромна роля

Разбира се не на послед­но място са физическите упражнения, които болният в длъжен да прави. Това са обичайните полезни за всеки човек упражнения – лечебна гимнастика, плуване. Много полезни са танците.

Има ситуации, когато болният се придвижва труд­но, но под влияние на хубава музика той танцува великолепно.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *