Епилепсията е голям кошмар

Епилепсията е едно от най-често срещаните нарушения във функциите на главния мозък. Болестта се проявява с внезапно възникващи, периодично повтарящи се пристъпи на гърчове и помътнено съзнание. Предразположеността към гърчове се предава по наследство и може да се прояви при неблагоприятни условия. Такива са: болести на майката по време на бременността; вродени пороци у детето; родови травми; различни инфекциозни заболявания и травми в ранните детски години.

Ето и 2 рецепти, които ще помогнат при лечението на епилепсията:

* Смесете по 2 части корени от бял оман, съцветия от лопен, листа от подбел, пелин и хмелови шишарки; 10 части от билката червен риган; по 3 части глогови плодчета и жълт кантарион и една част от живовляк. Залейте една супена лъжица от сместа с 2 чаши гореща вода, оставете в термоса за през нощта и прецедете. Приемайте по четвърт чаша от настойката четири пъти на ден половин час преди ядене. Курсът на лечение е месец и половина, след това можете да смените с друга смес.

* Смесете по 2 части корени от ангелика и по една част бял имел, кора от калина, страхливче, комунига, турия и лайков цвят. Приготвя се по същия начин като предната рецепта.

Редувайте двете смеси с прекъсвания между тях от по 10 дни. Лечението е продължително, няколко години.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *