ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Аспержите помагат при лечение на миокардит

Баба много ценеше аспержите като средство за подсилване на сърцето и за тази цел използваше следната рецепта: от 60 г аспержи и три четвърти литра вода се приготвя студена настойка, която трябва да престои 8 часа. Прецежда се и се прибавят още една четвърт хладка вода и 2 чаени лъжички мед. На всеки час се пие по 1 супена лъжица.

Във всички случаи трябва да се лежи, за да се излекува основната болест, причинила миокардита.

Хранете се със сурова храна и еднозърнести продукти. Докато пазите леглото, можете да направите диета само със сокове. Освен чай и минерална вода на обяд и вечер се пие по една четвърт плодов сок от зеленчуци. Това повишава съпротивителните сили и способността на организма да се възстанови.

При лягане пийте по 1 чаша чай от лечебна иглика. Той действа изключително добре при действието на сърдечния мускул. Смущенията в съня можете да отстраните като добавите към чая корени от дилянка и жълт кантарион.

Като отново сте на крака, подсилете се със сухо изчеткване и бани на ръцете със повишаване на температурата 34 градуса и я повишете за около 20 минути на 45. След това изтрийте и изсушете ръцете си доста добре.

Разхождайте се често на чист въздух и не натоварвайте организъм си с наднормено тегло. Възпалението трябва най напред да се излекува.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *