БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Това е най-лесният и ефективен начин за лечение на кожни проблеми!

Антиоксидантите, както и витамините С и Е, могат да ви помогнат да намалите осезаемо петната по кожата

Топ дерматолози разкриват тайната, благодарение на която кожата ви ще изглежда перфектна! Тя ще е свежа и здрава.

Популярен американски диетолог разкри, че е напълно възможно да се избавите от досадното акне с някои леки корекции в храненето. По този начин можете да се избавите и от пигментацията, бръчките или сухата кожа, без да ви се налага да използвате скъпа козметика.

Всичко, което трябва да направите, е да включите някои храни към диетата си.

кожни проблеми
При кожни проблеми включете определени храни в менюто си

Ето как можете да решите най-често срещаните кожни проблеми:

Петна

Обикновено те се появяват в резултат на липса на витамини, особено на В12. За да избегнете този проблем, трябва да добавите към менюто си храни от животински произход, които са изключително богати на този витамин.

Антиоксидантите, както и витамините С и Е, могат да ви помогнат да намалите осезаемо петната по кожата. Можете да си наваксате тези ценни елементи чрез консумацията на домати, цитрусови плодове, сливи, спанак, зеле и ананас.

Акне

Тук основният виновник е храната с висок гликемичен индекс. Именно поради тази причина хората с мазна кожа имат сериозни проблеми с акнето.

За да се избавите от този проблем, консумирайте храни, които съдържат полиненаситени мастни киселини. Те намаляват възпалението на кожата. Включете в менюто си плодове, зеленчуци, морски дарове и ленено семе.

Мазна кожа

Храните с висок гликемичен индекс утежняват значително проблема с мазната кожа.

Имайте предвид, че козметиката решава този проблем само временно. За да намалите значително омазняването на кожата, добре е да консумирате повече витамин А. Храните, богати на този витамин, са манго, моркови, кайсии, сладък картоф, спанак и яйчени жълтъци. Сведете до минимум консумацията на хляб и тестени изделия.

Суха кожа

Това е знак, че организмът ви изпитва недостиг на мазнини. Обикновено този проблем се среща при вегетарианците, тъй като те не консумират месо и риба.
За да решите този проблем, необходимо е да увеличите консумацията на мононенаситени мастни киселини. Те се съдържат в храни като боб, яйца, авокадо, соя, фъстъци и др. ядки. Разбира се най-добре е да консумирате по-често риба и месо.

Източници:woman.ru,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *