Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мая Гогулан, която победи рака: „Болестта е престъпление! Не бъди престъпник!“

Мая Гогулан е известна в Русия като журналист, автор на книги за здравословен начин на живот, и също така като последовател на уникалната здравна система на Ниши

Мая Гогулан

Трудно е да се повярва, че Мая Гогулан дава съвети за храненето и здравословния начин на живот, без да има необходимото медицинско образование. Но, има един факт, който не може да бъде отречен – книгите ѝ са толкова популярни, че дипломата е последното нещо, от което Мая има нужда.

Неприятна ситуация в живота накарала Мая да преоцени собствените си виждания. Всичко стартирало с факта, че още в младостта си тя започнала да усеща първите симптоми на сериозно онкологично заболяване. Лекарите се опитвали да й помогнат многократно, провеждайки сложни операции.

Но скоро Мая Гогулан изпаднала в позицията на заложник в собственото си легло. Тя буквално била прикована към него с помощта на системи, които маркирали тялото ѝ с ужасни синини и силна болка, която не минавала дори и от най-мощните анестетици. Изглежда, че нямало надежда за възстановяването на Гогулан. Никой не знаел как да ѝ помогне…

Но един ден приятел дал на Мая статия, препечатана на пишеща машина. Статията била доста дълга – цели 28 страници и носела заглавието „Ракът е лечим. Профилактика и лечение на рак по системата на Ниши „. След като внимателно прочела написаното няколко пъти, тя решила да вземе отговорността за здравето в собствените си ръце.

Веднага щом прочетох статията, аз започнах да се опитвам да следвам шестте здравни правила в системата на Ниши. Струваше ми се, че самият Бог ми е пратил тази статия: написаното в нея беше ясно, логично, компактно и предлагаше съвсем научно валидни методи„.

В рамките на 2 седмици почувствах, че болките са намалели значително, след 3 седмици успях да седне на стол, след 6 седмици за първи път слязох от третия етаж и тръгнах по улицата и след два месеца и половина отидох на работа. След почти две години не усещах никаква бола! Това беше чудо и щастие. Беше истинска победа!“, споделя Мая Гогулан.

Кое е онова, което буквално е изправило известната журналистка на крака?

Същността на програмата на японския учен се свежда до разрушаването не на самата болест, а на нейната основна причина. Ниши предлага да се придържатe към собствените методи за упражнения, които имат за цел да подобрят здравето.

В ТАЗИ СТАТИЯ може да прочетете златни правила за здравето, препоръчани от Кацудзо Ниши. В книжарниците може да откриете книги, в които подробно е описан методът Ниши. Самоподготовката ще ви помогне по най-рационален начин да приложите предложеното от японския учен.

Най-общо Кацудзо Ниши препоръчва да се яде само здравословна храна, да се закусва най-рано половин час след събуждането. Да се консумират предимно пресни плодове и зеленчуци – поне по половин килограм на ден обща проция. Друг важен нюанс е да се пият колкото е възможно повече течности. Както сами виждате – нищо сложно, нищо странно, нищо, което да не знаем.

Други задължителни условия на програмата „Ниши“ са: контрастни водни процедури, реорганизация на спалното помещение (заместване на мекия матрак с по-твърд и по-компактна възглавница). И, разбира се, трябва да се следва стриктна дисциплина.

Научете повече за системата на Ниши от самата Мая Гогулан. Надяваме се, че това видео ще ви бъде от полза.

Не забравяйте да споделите тази полезна статия с приятелите си. Може би ще помогнете на някого в лечението на това сериозно заболяване.

Източник: www.beztabletok.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *