Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Човек с инсулт и Паркинсон: Благодарение на „Неврохелт“ животът ми се промени!

„Неврохелт“ ме кара да се чувствам отново жив и като себе си!

Човек с инсулт и Паркинсон говори за положителната промяна в живота си след прием на „Неврохелт“:

Вече решавам кръстословици и си пазарувам!

НЕВРОХЕЛТ ПОМАГАВидях рекламата на „Неврохелт“ във вестник „Здраве за всички“. Преди 9 години ми откриха Паркинсон, а след това ме удари и кълбовидна мълния. Приемах лекарства за тези проблеми.

След като видях рекламата, реших да опитам, но първо се консултирах с лекуващия лекар. Стори ми се малко скъпичко, имайки предвид доходите на нормалния българин, но въпреки това реших да опитам. Обадих се на посочените телефони и си поръчах опаковки директно за 3 месеца. Първоначално това, което забелязах след около 2-3 месеца употреба на „Неврохелт“, е че

проблемите ми със забравянето отшумяха.

Неща, които забравях преди, вече ги помня. Започнах да си припомням разни неща от миналото.

Започнах да решавам кръстословици!

Кълбовидната мълния я претърпях преди 17 години. През 2009 ми откриха Паркинсон, а още през 2005 г претърпях и инсулт. Откакто пия „Неврохелт“, близките ми също започнаха да виждат промените в мен.

Станах по-контактен, започнах да общувам по-свободно и най-вече започнах да имам желание за комуникация с хората. „Неврохелт“ ми помогна да се чувствам като себе си и да разсъждавам както преди. Започнах да мисля за нещата, които съм искал да си ги свърша, за разлика от преди, когато бях в едно странно състояние, като дрогиран. Все едно съм аз, но и не съм аз.

Когато ходих на ТЕЛК при Д-р Георгиева от Света Ана, която навремето е лекувала Людмила Живкова, като ме погледна и се учуди, че съм дошъл сам. Преди постоянно бях с придружител (през последните 2 години), а сега си ходя сам на посещения, въпреки че все още имам проблеми, получавам схващания от време на време, но съм много по самостоятелен.

НЕВРОХЕЛТ плюс – стимулира мозъчната дейност, при постоянно безпокойство и стрес
НЕВРОХЕЛТ плюс възстановява функциите на мозъка след прекаран инсулт

Пазарувам си сам.

Правил съм и консултация с доцент Георгиев от 4-ти километър и акад. Миланов и те ми казаха, че имам подобрение, но и аз самият си го чувствам. Даже хората в града, като ме срещат, и го виждат.

Държавата ни е такава, не се грижи за нас и е трудно човек да отдели средства за хранителни добавки. Аз поради тази причина го бях спрял два месеца и веднага усетих разликата. Забелязал съм, че като пия „Неврохелт“, в рамките на първите 3-4 часа от приема се чувствам така, все е едно не съм болен.

Аз съм на 65 години, химик съм по професия. Занимавал съм се с йога, автогенен тренинг съм изкарал навремето. Може би ако се бях грижил повече за здравето си, нямаше да се стигне до тук, но съм доволен, че попаднах на този  продукт, който наистина ми помага!

Другото, което забелязах, е, че ми се подобри значително паметта, както и движенията. Мозъкът ми работи идеално, първите часове след приема се чувствам изцяло себе си. Приемайки през годините много лекарства, свързани с Паркинсона, имам увреждания на червата, нещо като начален стадий на загниване. Сега започвам да се лекувам и лекарите ми казват, че като оправим този проблем, ще се чувствам като нов човек.

Това, което аз забелязвам, е, че предписаните ми лекарства за Паркинсон имат временен ефект, а сега, пиейки „Неврохелт“, заедно с тези лекарства,

трябва да намаля дозата на лекарствата, тьй като имам подобрения от „Неврохелта“.

Когато не ги пия, съм по-добре. В 8 часа пия „Неврохелт“ и до 12 часа се чувствам така, сякаш нямам никакви проблеми. Хората по улиците в Елин Пелин, като ме срещат, го забелязват. В Горското съм работил, но след, като ме удари мълнията, ми забраниха да се занимавам с отглеждането на муфлони и отидох в детската градина. Имам много познати, които ме срещат всеки ден и ми казват: “Чичо Илия, ти не си този ,който беше преди 2 години!“

Изключително съм щастлив и благодарен, че открих това чудо „Неврохелт“!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА И ИНФОРМАЦИЯ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *