Домашни клиника при дисбактериоза

Прави се смес от билките- 18 грама лайка и 20 грама мента. В 400 мл кипяща вода се слагат 3 чаени лъжички от лайка и 1 мента. Кисне 15 минути. Прецежда се в термос и се поставят 4 бучки захар. Запарката се приема топла на глътки преди лягане, през нощта при събуждане и сутрин веднага след ставане от сън. По време на леченмието не трява да се пие газирано и да се консумират прясно мляко и люти и солени храни.

Прави се смес от равни части цветове от бял равнец, листа от жиловлек, коприва и маточина и се запарват в термос като на една чаша вода се оставя една чаена лъжица от сместа. Кисне 30 минути. Пие се по половин чаша 3 пъти дневно преди ядене обезателно топло. За децата дозата е четвърт от съдържанието на чашата.

Смесват се по 10 грама лютива мента, лайка, семена от кимион, жълт кантарион, резене, кървавиче, сладък корен , лечебна динка, плод от шипка , съплодие от елша. Приготвя се отвара от 2 супени лъжици в 400 мл вода. Приема се по половин чаша 3 пъти дневно 20 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *