ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тя консумира червен лук и захар всеки ден! Вижте защо!

Червен лук и кафява захар – лечебна комбинация

Едва ли има човек, който да не знае колко полезен е червеният лук. Сладко-лютивият зеленчук притежава силата да намали холестерола и кръвната захар. Освен това влияе благотворно върху стомашно-чревния тракт и доставя на организма големи количества витамин C. Може би малка част от хората са наясно с факта, че червеният лук съдържа два пъти повече витамин C от ябълките.

червен лук
Можете да си приготвите домашно лекарство с червен лук и кафява захар

Нашата читателка Силвия Радославова от Севлиево разкрива как и защо използва червен лук и захар. Тя си приготвя домашно лекарство и твърди, че комбинацията й помага невероятно много.

„Здравейте. Искам да споделя с вас една вълшебна рецепта, която ме излекува. Бих искала да помогна и на други хора, които имат здравословни проблеми. Трябват ви само две неща – захар – аз лично използвам кафява, и червен лук“, пише тя.

За да си приготвите и вие вълшебен лек, трябва да смелите 1 кг червен лук на каша. После трябва да добавите 900 грама захар.

Така приготвената смес трябва да престои 10 дни, а след това да се прецеди, да се прехвърли в стъклен съд и да се съхранява в хладилник.

От тази смес трябва да приемате по две супени лъжици дневно. Добре е това да се случва 15 минути след хранене.

Домашното лекарство почти веднага премахва всякакви възпаления, нормализира работата на черния дроб. Справя се успешно с проблеми като горчив вкус в устата, сънливост, главоболие и умора.

ти лайф капсули
ТИ ЛАЙФ (капсули) – при проблеми с щитовидната жлеза

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *