Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 много ефикасни напитки за прочистване на организма

Тялото редовно трябва да се прочиства от токсини, които се натрупват в него. Особено за хора, които пият и пушат, като в допълнение се хранят нездравословно, тази процедура е задължителна поне веднъж в месеца.

Препоръчваме да ползвате тези рецепти за три дни, през които не трябва да приемате алкохол, кафе, захарни изделия и не трябва да пушите. Трябва да приемате 7-8 чаши от напитката и да се храните само с плодове и зеленчуци.

chai gluharcheЧай от глухарче

Глухарчетата са чудесен източник на витамин А, калий, желязо и калций. Чаят от него е диуретик, който ще елиминира токсините в тялото през черния дроб и бъбреците. Направете чай от 6 супени лъжици от 1-годишен изсушен корен от глухарче и 12 супени лъжици пресни листа от глухарче в 4 чаши пречистена, вряща вода.

Друг вариант е да запарите в чаша вряла вода 2 супени лъжици счукани листа от глухарче, оставете да кисне около 10 минути, прецедете и пийте.

Пресен сок от червена боровинка

Пиенето на сок от червени боровинки може да помогне за предотвратяване на инфекции на пикочните пътища и язви при здрави индивиди. Той съдържа витамин С, манган и антиоксиданти. Два пъти на ден по 500 мл от тази смес може безопасно да се консумират. За да направите тази напитка, разредете 100 мл стопроцентов сок от червена боровинка в 400 мл вода. След това добавете 1 супена лъжица ябълков пектин за стимулиране на храносмилателната функция.

citrus napitkaЦитруси с джинджифил

Тъй като цитрусите са с високо съдържание на фибри и са пълни с важни витамини и минерали, те са прекрасен вариант за природна детоксикация на организма.

Сложете в блендера следните съставки:

8 унции портокалов сок (около 230 мл)

4 унции чиста вода

½ чаша кисело мляко

1 ½ см парче корен от джинджифил

1 малка скилидка чесън

1 супена лъжица ленено масло

1 супена лъжица лецитин на гранули

1 супена лъжица прясно изцеден лимонов сок

1 супена лъжица от протеин на прах или прах спирулина

Разбъркайте добре и изпийте веднага.

С тази напитка ще подобрите съня си!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *